• Ново
Homoyoyo Закачалка за дрехи, Закачалки за Ризи, Метални Закачалки За Панталони, Метални Закачалки, Тежкотоварни Закачалка за дрехи, Тежки Детски Закачалки, Закачалки з?
zoom_in

Homoyoyo Закачалка за дрехи, Закачалки за Ризи, Метални Закачалки За Панталони, Метални Закачалки, Тежкотоварни Закачалка за дрехи, Тежки Детски Закачалки, Закачалки за ризи, Бели Закачалки, Хотелски Куки За дрехи,

BGN 7.88

Брой продукти
check Налично

Липсата на деформация, висока носеща способностЗакачалки за кърпи : Практични домакински закачалки идеални за съхранение на всички видове облекла.Закачалки за костюми без чакъла : конструкция без чакъла помага за задържане на дрехите на място, не пада и не провисая.Закачалки за поли : Набор от закачалки за дрехи, което е достатъчно за известно време. - Дизайн без ръбове и с устойчиви на корозия, куки, закачалки за дрехи добре предпазват дрехите и ръцете си.Закачалки за дрехи от неръждаема стомана : дизайн без ръбове, с устойчиви на корозия, куки, добре защищающими дрехите и ръцете си.Списък на пакетите 10 x Закачалки Характеристики - Материал : Закачалка за костюми от неръждаема стомана.Описание на продукта-Мини закачалки Неплъзгащи проекти, помощ за поддържане на дрехите на място, не пада и не провисая.закачалки за шалове Този предмет добре е изработен от висококачествена неръждаема стомана за трайни и практично използване. - закачалки за костюми, палта, саката, панталони, рокли, поли и пуловери от неръждаема стомана. - Изработени от неръждаема стомана, тежкотоварни и трайни закачалки сребрист цвят ще донесат атмосфера на лукс и мода в гардероба си.

Клиентите също го харесват..