• Ново
Комплект аксесоари за микроскоп DEIOVR за възрастни, обектив Адаптер 0.5 X C-Mount 1/2 1/3 CTV-Адаптер за Тринокулярного Стереомикроскопа SZM, Аксесоари за камери с Едновременен
zoom_in

Комплект аксесоари за микроскоп DEIOVR за възрастни, обектив Адаптер 0.5 X C-Mount 1/2 1/3 CTV-Адаптер за Тринокулярного Стереомикроскопа SZM, Аксесоари за камери с Едновременен фокусиране (Цвят: 1.2)

BGN 31.99

Брой продукти
check Налично

100% ОБСЛУЖВАНЕ : Ако ви обърква качеството на продукта или имате някакви други въпроси, можете да ни пишете и ние ще се радваме да реши проблема за вас 100% ОБСЛУЖВАНЕ : Ако ви обърква качеството на продукта или имате някакви други въпроси, можете да ни пишете и ние ще се радваме да реши проблема за вас. [Компактен размер] Той е заедно с конструкцията на корпуса на обектива, така че дълбочината на вмъкване може лесно да се регулира.[Високо качество] Този адаптер за микроскоп е изработен от висококачествен материал, е здрава и лесна за използване.Ако не сте доволни от стоката, или да не дойде, можете да се свържете с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор.Ако не сте доволни от стоката, или да не дойде, можете да се свържете с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор. [Характеристики] Обектив със сини отблясъци за увеличаване на светлина и осигуряване на ясна визия. [Характеристики] Обектив със сини отблясъци за увеличаване на светлина и осигуряване на ясна визия. [Компактен размер] Той е заедно с конструкцията на корпуса на обектива, така че дълбочината на вмъкване може лесно да се регулира. [Високо качество] Този адаптер за микроскоп е изработен от висококачествен материал, е здрава и лесна за използване.

Клиентите също го харесват..