• Ново
DHTDVD Уличен Матрак Въздушен Мат Надуваем Спален Мат Надуваем Матрак с Надуваем Чанта за Разходки на Къмпинг, Пътуване, туризъм (Цвят: синьо)
zoom_in

DHTDVD Уличен Матрак Въздушен Мат Надуваем Спален Мат Надуваем Матрак с Надуваем Чанта за Разходки на Къмпинг, Пътуване, туризъм (Цвят: синьо)

BGN 442.13

Брой продукти
check Налично

8 "x5,9" инчаТози спален мат се отличава с ергономичен дизайн, който идеално се вписва по естествен изгибам тела с кубична повърхност.Освен това, плажна чанта и може да се използва като непромокаема торбичка. Надуваем спален тампон, лесен за къмпинг, 40 D найлонов ultralight Компактен водоустойчив въздушен подложка за къмпинг, удобен за катерене, пътешествия и походов2.Това е удобно и доставя удоволствие. Приложимо сезона : 4 сезона Размер на надутостью : 47,2x78,8x2,2 инча (120 см * 200 см * 5,5 cm) размери на чанта за съхранение : 9,8x5,9 инча (25 см * 15 cm) Тегло : 1000 грама (35 грама) Размер възглавници : 70 * 35 см airbag : Тегло : 100 g съдържание на Пакета : 1 х надуваем спален коврик1 х въздушен мешок1 х чанта за носене Надуваем матрак queen Supersoft Snugable Top. Спален подложка могат да се сведат в рамките на няколко секунди и се съхранява в опаковка размер на 9.Той е компактен и портативен. Този спален мат се отличава с ергономичен дизайн, който идеално се вписва по естествен изгибам тела с кубична повърхност.Той е компактен и портативен. Спален подложка могат да се сведат в рамките на няколко секунди и се съхранява в опаковка размер на 9. Общото тегло на този спалния чувал е около 35 грама, той е изработен от отлични найлонов плат и ламиниране TPU. Надуваема подложка за сън, лек за къмпинг, 40 D найлонов ultralight Компактен водоустойчив въздушен подложка за къмпинг, удобен за катерене, пътешествия и разходки. Надуваема подложка за сън, лек за къмпинг, 40 D найлонов ultralight Компактен водоустойчив въздушен подложка за къмпинг, удобен за катерене, пътешествия и разходки. Разполага с външни надуваеми чанта за по-бързо и лесно надувания.Той е лек и здрав.Той е лек и здрав.Той е лек и здрав.Характеристики на продукта : Голям размер : могат да се настанят две человекпродукт : Надуваем спален подложка Характеристики : плат дишаща, мека, удобна, водоустойчив плат с крем, выцветающая, стареене, здрава, икономична; удобен преносим спален подложка на открито, подходящ за домашна почивка, на обедната почивка в офиса, на почивка в пътя, в спалното подложка на открито и др .

Клиентите също го харесват..