• Ново
Удлинительный кабел BolAAzuL Displayport 1.2 2K/144Hz 4K/60Hz, Displayport Конектор за свързване към конектора Displayport, Удлинительный кабел DP за да се свържете към конектора 0,5 м/1,6 метра Не ?
zoom_in

Удлинительный кабел BolAAzuL Displayport 1.2 2K/144Hz 4K/60Hz, Displayport Конектор за свързване към конектора Displayport, Удлинительный кабел DP за да се свържете към конектора 0,5 м/1,6 метра Не Поддържа Oculus Rift

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

)Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, без колебание.БолААзуЛ е специализирана в тази област в рамките на последните десет години. 3) За работа с този удлинителем е необходим стандартен кабел Displayport.2 осигурява удобен начин за разширяване на свързване от компютъра към монитора с вход Display Port, който предпазва портове на вашия компютър и дисплей. 【Забележка】 1) Нито една от тези кабели не се предлага за VR, Oculus Rift s и valve index; 2) Максимална дължина на кабела, свързани с удлинителю Displayport : за DP 1. 【Отлична производителност】 Удлинительный кабел Display Port оборудван с позлатени конектори за намаляване на ръжда с течение на времето.Ние предлагаме не само на ключове, HDMI / DISPLAYPORT, но и кабели Displayport, кабели HDMI-Display Port, USB-кабели и други конвертори в home audio 2) Максимална дължина на кабела, свързани с удлинителю Displayport : за DP 1. 【Че получавате】 -Удлинительный кабел ДП за мъже и жени x1; безгрижен следпродажбено обслужване, добре дошли на ръководство и приятелско обслужване на клиенти.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, без колебание.2 тя е 3 м, а за DP 1. 【Изненада Bol AAzu L 】 - присъединете се към нашия оптимален план за тези, които искат да закупят зашеметяващ пълнители ДП за свързване на мъже и жени, които представляват себе си просто и ефективно решение за удължаване на съществуващите кабели за Дисплей на най-достъпна цена.

Клиентите също го харесват..