• Ново
Toyvian Boy Toys 2 бр. Луксозни осветителни Тела с Цветен Декор на Коледа за Проектор|xx. Проекция Приятелка Весела, Се Промени Луксозен Cm Украшение Проектор Подарък За Моми?
zoom_in

Toyvian Boy Toys 2 бр. Луксозни осветителни Тела с Цветен Декор на Коледа за Проектор|xx. Проекция Приятелка Весела, Се Промени Луксозен Cm Украшение Проектор Подарък За Момичета Led Домашно Сладко Светло Синьо Детски

BGN 24.53

Брой продукти
check Налично

- музикална ковчег с прожекционната подсветка, много чаровна и елегантнаДЕКОРАТИВНА МУЗИКАЛНА ковчег- изработена от материал, музикална ковчег може да се използва в продължение на дълго време. - Може да стане малко красива украса за десктоп за вашия дом.ПРОЕКТОР CONSTELLATION - Очарователна музика в ковчег с каруселью ще се превърне в чудесен декор за вашия дом.Осъществяване на Списък 1 x музикална ковчег с каруселью Особености - Смислен подарък за вашия приятел или роднина за рожден ден, празник, фестивал, и така нататък. декоративна музикална ковчег музикална ковчег с прожекционен светлина, много чаровна и меки, подходящи за малки момичета. - Материал : Пластмаса.- Отлично качество на изработка на нашите продукти ще ви донесе добри впечатления.ПОДАРЪК под формата на МУЗИКАЛНА ВЪРТЕЛЕЖКА - един от най-добрите варианти за вас. - Размер : Около 14 X14 X19,5 см / 5,5Х5,5 X7,66 инча.Описание на продукта Проектор constellation е Изработен от материали с много добро качество на изработката.Смислен подарък за вашия приятел или роднина за рожден ден, празник, фестивал и така нататък. Лесни декорации за коледната трапеза в центъра може лесно да вземете и поставите където и да отидете.

Клиентите също го харесват..