• Ново
Маска за очи Kigai Sleep Eye Mask за Мъже и Жени, Светозащитная Превръзка от неопрен за Нощния Сън е с Регулируема Каишка, Мека Дишаща Удобна Маска за очи, Кръгове за Сън, за Й?
zoom_in

Маска за очи Kigai Sleep Eye Mask за Мъже и Жени, Светозащитная Превръзка от неопрен за Нощния Сън е с Регулируема Каишка, Мека Дишаща Удобна Маска за очи, Кръгове за Сън, за Йога при Пътуване в Абстрактна веригата

BGN 43.02

Брой продукти
check Налично

, Размер : 9,45 х 3Дори в ярко осветени места можете спокойно да подремна или да спя.Защо са избрали нашата маска за сън? 1.Печат : Едностранно печат.Материал : Висококачествен полиестер.Приятна за кожата и мека кърпа ще ви помогне здраво сън. Лесно регулиране на каишка, за да не захватывал косата.Идеална за пътуване, променена работа, медитация, йога и т.Идеално блокира светлината : уникален дизайн на нашата маска за сън, надеваемой на носа, ви осигурява абсолютно тъмна среда за сън. Идеално блокируйте нежеланите светлина., Подходящи за различни случаи, като например в помещения, на открито и в къмпинга.Не оставя следи по главата, подходящ за мъже, жени, деца.Мек, лек и удобен : Лесен и гладък материал, който не оказва натиск върху очите.Инструкции за пране : пере на машина (трябва да поставим в пакет за пране).Идеални подаръци : за Седалките на очите по време на сън може да стане специален подарък за вашите родители, съпруг, съпруга, любима, старши и приятелите.Напълно регулируема каишка : Еластична, лесна за регулиране превръзка на главата се адаптира към различни размери на главата, не спутывает косата като други маски за сън от велкро.

Клиентите също го харесват..