• Ново
Кола за салфетки с Мека и Еднократна цигарена хартия на пътното формат. Удобна кутия за салфетки за пътуване. Кърпички за лице - Добра опаковка кърпички за поддържа?
zoom_in

Кола за салфетки с Мека и Еднократна цигарена хартия на пътното формат. Удобна кутия за салфетки за пътуване. Кърпички за лице - Добра опаковка кърпички за поддържане на чистотата на ръцете и лицето в движение.

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

Просто поставете тази кутия за салфетки в поставка за чаши на вашия автомобил и вашите Кърпички винаги ще са ви под РъкаРазмер : 6,12x4,11 инча / 15,5x10,43 см брой салфетки 46 в един буркан.Не хватайтесь за салфетки, фокусирайки се в потока от коли и по криволичещите пътища.Тази кутия за салфетки отнема по-малко пространство в сравнение с традиционните хартиени кутии за салфетки, като същевременно се подобрява безопасността при шофиране и опростяване на почистване.Сега подвижния хартия винаги под ръка, когато ви се наложи.Диспенсер за хартиени кърпички с Вграден Уред за премахване на салфетки За колата и за пътуване.Идеален за колата, офиса, училището, дома и много други!. · Кутия за салфетки, която винаги е под ръка.Този патентован продукт осигурява меки кърпички за бърз достъп с кола и служи едновременно утилизатором, помага да се поддържа колата си чиста.Просто поставете тази кутия за салфетки в поставка за чаши на вашия автомобил и вашите Кърпички винаги ще са ви под Ръка. · Повишава безопасността по време на шофиране.Вытирали лице и ръце, кърпички?Не поставяйте използвани кърпички за табло и не им позволявайте да паднат между седалките.Тези меки кърпички за лице са Отлични майки За поддържане на чистотата на децата по време на шофиране, те са идеални за пътувания път и са удобни за ежедневна употреба.Този уникален диспенсер за хартиени кърпички във формата на чаша идеално се вписва в поставки за чаши на повечето превозни средства.Компактен и лесен за използване опаковка.Компактен и лесен за използване опаковка.Идеален за колата, офиса, училището, дома и много други!.Тези меки кърпички за лице са Отлични майки За поддържане на чистотата на децата по време на шофиране, те са идеални за пътувания път и са удобни за ежедневна употреба. · Иновативна салфетница запазва кърпички под ръка по време на шофиране.Салфетница за салфетки – удобен за използване и рециклиране на салфетки в пътя.Вече няма нужда да търси кутията с кърпички Под седалките по време на шофиране. · Вградена система за премахване на салфетки за поддържане на чистотата на вашия автомобил.

Клиентите също го харесват..