• Ново
Филтърен патрон Dewbell Зареждане за система за филтриране на вода (Икономичен тип), Филтър за вода, Премахва ръждата и вредни вещества 10 компл. (20 бр)
zoom_in

Филтърен патрон Dewbell Зареждане за система за филтриране на вода (Икономичен тип), Филтър за вода, Премахва ръждата и вредни вещества 10 компл. (20 бр)

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

2) прост и безгриженПри старата сантехнике и голямо количество ръжда продължителността на живота на филтъра е прибл. различни видове филтри и филтри с голям капацитет.Промени филтри също е лесно.това е просто и лесно да се промени.Пясък, утайка и боклук могат да дойдат от водопроводните тръби, които снабдяват вас вода от града. също така премахва ръждата и вредни вещества от водата за къпане.Той може да бъде съвместима с висококачествен плат.Система за филтрация много лесно да се създаде навсякъде, с помощта на които вие искате. 3) Филтър с голям капацитет. Премахва ръжда, вредни вещества от чешмяната вода.Помага при атопични заболявания, а също и предпазва от сухота на кожата и косата.Обикновено за едно семейство от четирима души, средната смяна на филтъра е приблизително 1-3 месеца. 1) е Полезно за кожата и косата. Като замяна на филтъра (продължителността на живота на филтъра : 1 ~ 3 месеца) Ако цветът на вътрешния филтър помрачи поради замърсяване или налягането на водата е твърде ниско, отворете капака и го променете на нова * Ние продаваме само филтри. Компонентен филтър икономично тип 2 EA 3.Просто развийте капака и го замени само вътрешен филтър, след 1-3 месеца употреба.

Клиентите също го харесват..