• Ново
6 Опаковки Розова Стъклени чаши за пиене, 12 мл, Стъклена Чаша за напитки с релефни Висока, Реколта Чаши за Пиене, Цветни Чаши за вода за парти, Сватба, Офис и за подаръ?
zoom_in

6 Опаковки Розова Стъклени чаши за пиене, 12 мл, Стъклена Чаша за напитки с релефни Висока, Реколта Чаши за Пиене, Цветни Чаши за вода за парти, Сватба, Офис и за подарък

BGN 19.63

Брой продукти
check Налично

?[ Ретро дизайн] - Чаши за пиене, украсени винтажным релефни и кристално чисти ? [Идеален подарък] - Ретро-стил ги правят уникални за всеки случай, можете да направите този специален подарък за семейството и приятелите, те ще обичам и ще ви изненада. ? [Идеален подарък] - Ретро-стил ги правят уникални за всеки случай, можете да направите този специален подарък за семейството и приятелите, те ще обичам и ще ви изненада. ? [Безопасен материал] - Нашите розови чашки, изработени от хранително-утолщенного стъкло, те са с добро тегло, много добре направени и продължават дълго, красиви и класически.Стъклена купа препоръчително е да миете ръчно, за да увеличат продължителността на живот!.? [Комплектът включва] - Ще получите набор от розова винтажной на стъклени съдове за готвене от 6 теми с диаметър 2.5 инча и е с капацитет 12 унции.Като парти на басейна, на плажа на къмпинг, пикник, housewarming, партита, издаване, юбилеи, парти за рожден ден, сватбени партита и празнични съдове за готвене е идеален посуда.Стъклена купа препоръчително е да миете ръчно, за да увеличат продължителността на живот!.Достатъчно за ежедневна употреба, може да ги добавите на всяко място в кухнята, а също така те ще допринесат за вашата колекция от стъклени съдове за готвене.Чаша е не само красива и трайна, но може да се увеличи сцеплението, я не е лесно да падне.5 инча в диаметър стъклени чаши 2,5 инча Чаши за пиене с малки топчета, опаковани в дебел дунапрен, за да им се осигури сигурна доставка без счупвания, а също са идеални за съхранение.Идеална като подарък за участието, Коледа, Деня на благодарността, Ден на майката, Ден на Св. ? [Безопасен материал] - Нашите розови чашки, изработени от хранително-утолщенного стъкло, те са с добро тегло, много добре направени и продължават дълго, красиви и класически.Идеална като подарък за участието, Коледа, Деня на благодарността, Ден на майката, Ден на Св. ?[Многократно използване] - Стъклени чаши за напитки Highball са идеални за бира, коктейли, напитки и сок или любимата си напитка с лед.5 инча, височина 5. ?[Многократно използване] - Стъклени чаши за напитки Highball са идеални за бира, коктейли, напитки и сок или любимата си напитка с лед.Те са издръжливи и достатъчно трайни, както за топли, така и за студени напитки.5 инча и е с капацитет 12 унции.

Клиентите също го харесват..