• Ново
Чаша за вино с изолация ICEHOLE 12 унции с херметически капак - Чаша за вино с двойни стени от Неръждаема стомана с вакуумна изолация - Чаша за вино със защита от изпотява
zoom_in

Чаша за вино с изолация ICEHOLE 12 унции с херметически капак - Чаша за вино с двойни стени от Неръждаема стомана с вакуумна изолация - Чаша за вино със защита от изпотяване за кафе, бира (шоколадово-бордо, 1)

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

Отвор за пиене на върха за обзавеждане прихлебывания и използването на сламки ? [МАТЕРИАЛ на ПРЕМИУМ] Чаша за вино от неръждаема стомана двойни стени, изработени от хранително-вкусовата неръждаема стомана марка 304, а кутията е изработена от нетоксични хранителни материали, които не съдържат BPA, което осигурява безопасни и здравословни напитки.Ако си на ЛЕДЕНА и по никакъв начин не съответства на нормални стандарти, ние ще замени или ще ви възстановим парите.Дизайн без изпотяване за сухи и гладък на докосване. ?[ЗАДЪРЖАЩ ТЕМПЕРАТУРАТА и който предпазва от ИЗПОТЯВАНЕ ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕ на] С двойни стени и вакуум запечатване, осигуряващ максимална изолация за всеки топла или студена напитка, която ще излезе на вашето кафе, за вино. ? [ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ] Ние предлагаме 100% гаранция за удовлетвореност.? [ЗАПЕЧАТАНИ на КУТИЯТА] Нито една друга марка не може да предложи капак, който не позволява на кафе, за вино протече. ? [МАТЕРИАЛ на ПРЕМИУМ] Чаша за вино от неръждаема стомана двойни стени, изработени от хранително-вкусовата неръждаема стомана марка 304, а кутията е изработена от нетоксични хранителни материали, които не съдържат BPA, което осигурява безопасни и здравословни напитки. ?[ИДЕАЛЕН подарък] Чаша за вино ICEHOLE с капак - идеалният избор, като подарък за рожден ден, сватба, булчински душ, участието, юбилей, подарък за Деня на майката.Нашата запечатани на кутията запазва течността във вашата чаша, а не в гащите, а също така предпазва от прах и отломки.Отвор за пиене на върха за обзавеждане прихлебывания и използването на сламки.

Клиентите също го харесват..