• Ново
Висящи лампи за фермерска къща SaiPIS, Ретро-Подвесное осветление на базата на E26 за Кухненски остров, Промишлени Реколта Висящи лампи за навес с Регулируем кабел и ме?
zoom_in

Висящи лампи за фермерска къща SaiPIS, Ретро-Подвесное осветление на базата на E26 за Кухненски остров, Промишлени Реколта Висящи лампи за навес с Регулируем кабел и метална клетка (Черен комплект от две)

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

Не само като стари промишлени висящи осветителни тела, но също и като украса на вашия дом 【Регулируема дължина】 Висящи лампи са с регулируеми висящ кабел, можете да се мотае по-горе или по-долу от 2 "до 60".Черни висящи лампи, изработени от желязо, идват с абажуром в клетката, защищающим крушка. 【Изисквания за инсталиране на】 Кабелна, максимална мощност 60 W, с цокъл E26 (крушки в комплект не са включени); Окачен лампа включва в себе си всичко инсталация на оборудване за бърза и лесна инсталация.Дизайн с регулируема яркост. Може да бъде затемнен при използване на диммерных превключватели и по-незначителното лампи с нажежаема жичка.При всякакви проблеми с качеството или инсталация, моля, свържете се директно с нас.Окачен лампа може да се използва широко в кухнята, трапезарията, спалнята, бар, коридора, ресторант и т.Не само като винтажного осветление, но и като украса за вашия дом. подходящ за различни поводи като : кухненски остров, фоайе, мазе, бар, парадное веранда, беседка, коридори и др .Окачен лампа ви позволява да снимате рамка. Селска къща в индустриален стил.Матиран черен лампа и метална метална решетка в съчетание образуват уникален окачен лампа в фермерска къща.Рамка абажура подвесного осветление фермерска къща могат да бъдат отстранени.Насладете се на извънбордов светильником, който е осветява вашият дом.Висящи лампи създават селски, индустриални, селска стил за украса на вашия дом.Този стил осветление може добре да декорирате дома. 【Промишлен окачен лампа】 е Подходящ за наклонени тавани.стил декорация на дома в 2 различни варианта. Жично рамка може да бъде предварително отделено за показване на различни ефекти.Ретро окачен лампа идеален за ресторанти, кухни, дневни, спални, кафенета, барове, клубове, тераси и фоайета. Можете да регулирате дължината на висящи тела, в зависимост от вашите различни нужди.

Клиентите също го харесват..