• Ново
ULTECHNOVO Ножици за Коса Каучук, 10шт Ножици За Коса Заглушител на Ауспуха Инструменти За Стайлинг на Коса Фризьорски салон Салонные Ножица за Подстригване на Коса Подм
zoom_in

ULTECHNOVO Ножици за Коса Каучук, 10шт Ножици За Коса Заглушител на Ауспуха Инструменти За Стайлинг на Коса Фризьорски салон Салонные Ножица за Подстригване на Коса Подмяна салон (Случаен цвят)

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

-Предимства : професионални ножици за подстригване на коса може да се осигури една спокойна атмосфера на косене, без да пречи на клиентите, намаляване на страх домашни любимци преди прическа и да им позволи да се насладите на салонными ножица за подстригване на коса. -Функция : шумоглушитель за ножици за коса Той може да осигури буфер за затваряне на ножица, да се намали износване на ножиците, е много полезно. -Е безопасна за употреба : Калъфи за ножици за фризьори са заоблени ръбове и гладка повърхност, са безопасни при допир и не травмируют ръце.- материал : Професионален ауспуси за ножици shears е изработен от каучук и метал, а изящна изработка осигурява практичност и дълготрайност. -Размер : Заглушител за фризьорски ножици Компактен размер и разумна структура го правят добре съвместими с повечето ножици.

Клиентите също го харесват..