• Ново
2 Опаковане На Автомобили Дифузьор На Етерично Масло За Ароматерапия, Авто Медальон С Вентиляционным Скоба, Подаръци За Майка На Рожден Ден, Небесен Фестивален Мос?
zoom_in

2 Опаковане На Автомобили Дифузьор На Етерично Масло За Ароматерапия, Авто Медальон С Вентиляционным Скоба, Подаръци За Майка На Рожден Ден, Небесен Фестивален Мост

BGN 7.33

Брой продукти
check Налично

Повече ① Скоби за автомобилни решетки може да се използва навсякъде, където искатеТова е чудесен подарък за себе си, семейството си или приятелите си. 【Лесна инсталация】 Поставете балсам в медальони за обектите, лесно да закачите на вентиляционном отверстии автомобилната климатик, поставете на офис бюро, използвайте у дома или в други подходящи места, които предпочитате.Аромат на орхидея, приятен, сладък аромат. 【Лек материал】 е Изработена от лек материал EVA.Облекчаване на стреса и внимавайте, когато шофирате. 【Широко приложение】 ароматерапевтични конус може да се използва в колата, в офиса, у дома, банята .Ароматът може да продължи от 30 до 45 дни. Стойте далеч от неприятната миризма, разхлабете налягане и създаване на очарователна атмосфера. ③ Удобно за вашия автомобил, малко пространство, уникален модел.Можете да го сложите в машината, се свържете с кондиционеру, инсталиране на работното място и в своята всекидневна.Със стъклен капак се затваря плътно, така че не е нужно да се притеснявате за това, че съдържанието на автомобилния дифузьор ще се падне.И е много важно, за да автомобилен скоба, за да дифузьор освежителя на въздуха и те предупредих, когато сте зад волана през нощта или в продължение на дълго време.

Клиентите също го харесват..