• Ново
ФОНДКАНЬОН, Може би Аз Не Ще бъда твоята Фоторамкой за Първа Среща, Двойки Обичат Фоторамки, Сватбени Подаръци За Свети Валентин За Приятелка, Гадже, Съпруг, Съпруга
zoom_in

ФОНДКАНЬОН, Може би Аз Не Ще бъда твоята Фоторамкой за Първа Среща, Двойки Обичат Фоторамки, Сватбени Подаръци За Свети Валентин За Приятелка, Гадже, Съпруг, Съпруга, Я, Я (размер Снимка 4x6 инча)

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

1 Рамката е изработена от дърво, което е по-издръжлив, той има много приятен външен вид, добър декор за вашия дом. Тази красива и здрава рамка за снимки - перфектния подарък за вашите близки, семейство и приятели за запис на housewarming, Коледа, рождени дни, абитуриентски, Валентинок, юбилеи и сватби. Размерът на рамката е 8 x 10 инча, в нея се побира повечето стандартни снимки с размер 4 x 6 инча.Използвайте тези рамки, за да помогне да запазите вашите спомени живи. Размерът на рамката е 8 x 10 инча, в нея се побира повечето стандартни снимки с размер 4 x 6 инча. Рамката е изработена от дърво, което е по-издръжлив, той има много приятен външен вид, добър декор за вашия дом.Можете да поставите в рамка за снимки, където и да отидете, това е най-добрият избор за декорация на вашия дом и документиране на живота си. Рамки за снимки, можете да окачите на стената или да поставите на работния плот. Рамки за снимки, можете да окачите на стената или да поставите на работния плот.Използвайте тези рамки, за да помогне да запазите вашите спомени живи.Можете да поставите в рамка за снимки, където и да отидете, това е най-добрият избор за декорация на вашия дом и документиране на живота си.

Клиентите също го харесват..