• Ново
Простор за цялото тяло IXART за баня, Простор за цялото тяло с отрицателни йони мощност 1000 W с регулиране 2 кутия, Бързо изсушаване на въздуха, отопление и охлаждане, гр?
zoom_in

Простор за цялото тяло IXART за баня, Простор за цялото тяло с отрицателни йони мощност 1000 W с регулиране 2 кутия, Бързо изсушаване на въздуха, отопление и охлаждане, гравитационным сензор, за дома и банята

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

Гравитационната индукция, автоматично активируемая, когато човешкото тяло се струваПростор за тялото - това е безплатен начин на сушене.Това е идеален подарък за роднини и приятели. Нисък вятър, силен вятър, топъл вятър, охлаждане и отопление с двойно предназначение. 【Дизайн на сензорен екран】 Този сешоар за тяло може да се отвори чрез натискане на краката, тъчпад, много функции на свободен избор, са много подходящи за бременни жени, можете директно докосване на превключвателя на крак. Обдув и изсушаване само на тялото, отрицателни йони, ухаживающими за тялото си.Намалете използването на кърпи и осигуряване на екологично чист и удобен начин избършете след къпане или вземане на душ. Тъчпад за краката. Водоустойчив, за баня и хотелски употреба.Параметри : Име : Сушилня за тяло Материал : ABS Напрежение : 220v Мощност : 1000 Втфункция : Суха кожа, сухи ръце Начин на управление : сензорен Работна температура : 55 ° C-65 ° C Време за работа : 10 минути максимално натоварване : 150 кг Концентрация на отрицателни йони : 300 Вятър : регулира на 2 предаване (студен вятър / топъл вятър) Размер : 42,5x42,5x19,5 смВес : 5 кГУПаковка : 1 Х Простор за тялото 1 х Ръководство за потребителя.Дайте на цялото тяло бързо да изсъхне.Всеки може лесно да се възползват от сушилня за тялото.Високата концентрация на отрицателни йони се грижи за вашата кожа и позволява на тялото да изсъхне по естествен път. 【Идеален подарък】 Тази сушилня може да се използва в домашната си баня, фитнес зала, спа и уелнес център, фитнес клуб, голф клуб, извън клуба, банном център, вани за краката, басейн, парти на басейна.

Name:
Body Dryer
Material:
ABS
Voltage:
220V
Power:
1000W
Function:
Dry Skin, Dry Hands
Control Method:
Touch
Working Temperature:
55°C-65°C
Working Time:
10 Minutes/Time
Maximum load:
150KG
Negative ion concentration:
300W
Wind:
2 Gears Adjustable (Cold Wind/Warm Wind)
Size:
42.5x42.5x19.5cm
Weight:
5KG
Package:
1 X Body Dryer:
1 X User Manual :

Клиентите също го харесват..