• Ново
Подарък за пенсиониране, Аз не давам Нито Глътка, аз съм пенсионер, Подарък за пенсиониране, За приятели, Подарък За пенсиониране, за семейство, Хлопчатобумажный Ле?
zoom_in

Подарък за пенсиониране, Аз не давам Нито Глътка, аз съм пенсионер, Подарък за пенсиониране, За приятели, Подарък За пенсиониране, за семейство, Хлопчатобумажный Лен пакет за вино - 1 опаковка (WINEDAI-050)

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

【Размер】 : Размер на пакета за вина е 13,5 х 5 【Дизайн】 : Дизайн е от едната страна на чантата.Чанта с цип на дантела отгоре побира бутилки вино с капацитет от 750 мл или 1 л 【Материал】 : Хлопчатобумажный лен. 【Размер】 : Размер на пакета за вина е 13,5 х 5.Те ще се превърне в идеален подарък за нов дом, сватба, булчински душ, годишнини и празници.Нашите рисунки, нанесени директно върху плата, така че канава, винил, не беля и не се напуква. 【Дизайн】 : Дизайн е от едната страна на чантата.За многократна употреба, екологично чисти, тези поставки за вино може просто да се мият и използват многократно.Те ще се превърне в идеален подарък за нов дом, сватба, булчински душ, годишнини и празници.Чанта с цип на дантела отгоре побира бутилки вино с капацитет от 750 мл или 1 л 【Материал】 : Хлопчатобумажный лен.За многократна употреба, екологично чисти, тези поставки за вино може просто да се мият и използват многократно. 【Брой】 : комплектът включва : 1 комплект.Нашите рисунки, нанесени директно върху плата, така че канава, винил, не беля и не се напуква.【Брой】 : комплектът включва : 1 комплект.

Клиентите също го харесват..