• Ново
Комплект аксесоари за микроскоп за възрастни е 30 мм WF10X 22 мм с Червено Покритие, Регулируем Широкоъгълен Стереоскопичен Окуляр микроскоп, 10-Кратни Гумени Защитни о?
zoom_in

Комплект аксесоари за микроскоп за възрастни е 30 мм WF10X 22 мм с Червено Покритие, Регулируем Широкоъгълен Стереоскопичен Окуляр микроскоп, 10-Кратни Гумени Защитни очила, Лабораторни Консумативи (Цвят: Брой 2 бр.)

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

Моля, обърнете истински като стандартБлагодарим ви за разбирането. се Използват висококачествени материали, трайни, стабилни в работата и може да се използва в продължение на дълго време.Размер на закрепване : 30 mm.Това е практичен аксесоар, лесен за инсталиране. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Увеличение : WF10 X.Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.Вид на продукта : Окуляры микроскоп. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Незаменим аксесоар за микроскоп. Зрителното Поле : 22 мм. Червен цвят, регулируеми високата точка на преглед, широкоъгълен с гумени облицовки за очите.

Клиентите също го харесват..