• Ново
Хидратиращ ЧЕРВИЛО zeesea SUPERNOVA, Меко Кадифе, Увеличава количеството Пигмент, Матиран Цвят на устните, Устойчив Лек Грим за устни с Телесен цвят, Веган и без насилие (#05
zoom_in

Хидратиращ ЧЕРВИЛО zeesea SUPERNOVA, Меко Кадифе, Увеличава количеството Пигмент, Матиран Цвят на устните, Устойчив Лек Грим за устни с Телесен цвят, Веган и без насилие (05 Розова Лимонада)

BGN 8.00

Брой продукти
check Налично

Меко атласное покритие и ярък цвят придават на устните младежки вид и устойчив цвятМодерно червило за тези, които обичат червило.Тази матово червило гладка и хидратиращи формула, тя е доста буйна, доста крем и не лепкава на допир.Идеална като подарък за Деня на Св.?【Мат, но не суха】 Открийте една червило, която смята себе си балсам за устни.Нашата мисия е да ви даде възможност изглежда, се чувстват и да бъде на височина, без да бъдат пожертвани финансова отговорност. ?【Най-доброто обслужване】 Козметика ZEESEA съчетава в себе си лукс и наличност, както нито един друг козметични марка. ?【Изискан подарък за червило】 Е изискана и елегантна червило, подходяща за начинаещи гримьори или гримьори за грима на всички сезони. ?【Веган и без жестокост】 Натурални съставки подхранват устните Ланолиновое маслото се добавя за овлажняване на устните, придавайки им великолепно сияние.Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас и ние ще ви предоставим задоволително следпродажбено обслужване. Валентин /майките Ден/Коледа /Годишнина.Овлажнява, едновременно скриване на малки бръчки по устните. ?【Копринена гладкост】 Запазва устните меки, гладки и ултра хидратирана с помощта на естествена червило ZEESEA.

Клиентите също го харесват..