• Ново
Жичен Детска Мишката Scettar, 7-Светлинна RGB-Мишка за Геймъри, Мишка за лаптоп с Регулируем 4-Уровневым резолюция DPI, Подобрен Оптичен сензор, Компютърни Мишки с Тихо щра?
zoom_in

Жичен Детска Мишката Scettar, 7-Светлинна RGB-Мишка за Геймъри, Мишка за лаптоп с Регулируем 4-Уровневым резолюция DPI, Подобрен Оптичен сензор, Компютърни Мишки с Тихо щракване с мишката за преносими КОМПЮТРИ с Windows

BGN 5.50

Брой продукти
check Налично

【4 нива DPI】 Тази игра мишка включва четири нива DPI 1200-2400-3600-7200, просто щракнете върху DPI, за да сменяте скоростта на движение на мишката в съответствие с нуждите на работата и на повечето игриМожете лесно да настроите желаната скорост DPI, за да направи работата по-гладко. 【Широка съвместимост】 Тази жичен мишката е съвместима с Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows XP, лаптопи, Mac и много други широко разпространени системи и устройства на пазара, просто свържете я чрез USB-порт и започнете да използвате. 【Великолепни светлинни ефекти】 7 уникални успокояващи led цветове, които се редуват с тази компютърна игра с мишката, многократна промяна на цвета автоматично създава прекрасна атмосфера, която ще ви потопи в игра или работа и ще направят вашето настроение е по-приятно, а дизайн с пукнатини ще стане по-ослепително и атрактивно. 【Внимателен следпродажбено обслужване】 Scettar се стреми да ви осигури професионална слушалка за гейминг мишка и внимателно обслужване. 【Стабилна връзка и прехвърляне на】 Тази жичен мишката се свързва чрез стандартен USB порт с тъкани кабел и защита от на смущения, което осигурява дълъг живот, стабилна връзка, бърз пренос на данни и по-малка податливост на смущения.

Клиентите също го харесват..