• Ново
BBIA LAST SEBUM PACT 7g - монолитен борда компактна пудра за грим с контрол на отделяне на себум, за размазване дълго, за да придадат пудровости и овлажняване, за усвояване на ?
zoom_in

BBIA LAST SEBUM PACT 7g - монолитен борда компактна пудра за грим с контрол на отделяне на себум, за размазване дълго, за да придадат пудровости и овлажняване, за усвояване на себум, фиксиране на грима, свежест и контрол

BGN 6.90

Брой продукти
check Налично

#Средство за размазване още #Средство за прах и влага #Задължително средство за външно приложение [Начин на прилагане] Използвайте като довършителни средство, след грим / Използвайте като средство за контрол на масла за отстраняване на грим, леко прекарайте по протежение на линията на растеж на косата на върха на главата му, за да се създаде мека и свежа покритие ?[Идеалната декорация] Няма нужда от повече грунд или закрепителе, перфектно покритие само с едно докосване. ?[Мека издувам с дебелина 8 мм] Той отвръща на съдържанието на тънък и равномерен слой, без да дразни кожата, създавайки мека текстура на кожата.?[Pore Blur Pact] Хидратация остава непроменено, която поглъща ненужно себум и почистване на порите, бръчките и неравностите по кожата. ?Фина пудра на прах с оптимална прозрачност за размазване още и малки морщинок. ?[Текстура микропорошка] Прозрачна фин прах, който създава воздухопроницаемую кацане без усещане на застоял въздух.

Клиентите също го харесват..