• Ново
Багажник за изложбата на стоки Anncus Бамбук за бутилки с етерично масло, Рафтове за съхранение, Изложбена Стойка, Кутия за съхранение с множество офиси Стълба тип - (Ц?
zoom_in

Багажник за изложбата на стоки Anncus Бамбук за бутилки с етерично масло, Рафтове за съхранение, Изложбена Стойка, Кутия за съхранение с множество офиси Стълба тип - (Цвят: като на снимката)

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

Забележка : Размер : около 28*14. Моля се допуска грешка в 1-3 мм, заради ръчния процес на измерване.Приложение : Демонстрация и съхранение на етерични масла. Цвят може да се различава поради различни дисплеи, моля, разберете.66 характеристики : Лека и компактна, здрава, проста и деликатна.3 смПродукт : Склада на етерични маселиспользование : Рафтове за съхранение на етерични масла Зареждане : 2 кг. Моля се допуска грешка в 1-3 мм, заради ръчния процес на измерване.Информация за продукта : Материал : бамбук Технически характеристики на : бутилка обем 30 мл, с капацитет 18 бутилки.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.Цвят : Като на снимката.Цвят : Като на снимката.Приложение : Демонстрация и съхранение на етерични масла.Лека и компактна, здрава, проста и деликатна.Лека и компактна, здрава, проста и деликатна. Моля се допуска грешка в 1-3 мм, заради ръчния процес на измерване.Опаковъчен лист : 1 * Рафтове за съхранение на етерични масла (без масло) Характеристики на продукта : Материал : бамбук Техника : гланцирана Форма : квадрат Стил : Современныйособенности : Екологично чиста решетка Количество : 18тип : Кутии за съхранение и кофи за ВедрАемкость : 30 млспецификация : 28*14.

28*14.3*9.3cm:
Product:
Essential Oil Storage
Use:
Essential Oil Storage Rack
Load:
2kg

Клиентите също го харесват..