• Ново
TODOZO Задната четка за душ за Баня, четка за душа в Банята, Многофункционална четка за душата, Двустранно Химикалка, Четка за къпане, четка за избърсване с дълга дръжк?
zoom_in

TODOZO Задната четка за душ за Баня, четка за душа в Банята, Многофункционална четка за душата, Двустранно Химикалка, Четка за къпане, четка за избърсване с дълга дръжка, украса за баня (розово, един размер)

BGN 30.94

Брой продукти
check Налично

Дизайн на глави четка 2 в 1 : мека четка с едната ръка и гъба с друг Ексфолиране на кожата и спомага за циркулацията на кръвта, което е полезно за вас във всички отношения. Дизайн дълга дръжка ви помага да стигнете до трудно достъпните места на гърба си.Можете да изберете Най-подходящия за Всяка баня. Четка за душ за задната част на банята с четка за душ за баня, Мултифункционална четка за душата двустранно химикалка, четка за къпане с дълга дръжка за изсушаване на бижута баня 2-Пакет 2 в 1 гъба за задната част на душата с дълга дръжка прави по време на вземането на вана е още по-приятно.Дръжката е изработена от пластмаса.Отшелушите Мека четка, след това масажирайте с луфа, за подобряване на кръвообращението и състоянието на тялото. Нескользящая конструкция държи четка в ръка дори намыленной. дизайн 2-в-1, предоставя няколко метода за почистване.Цялата четка за зъби не причинява вреда на организма, освен това, тя е доста здрава. Удобна подвесная линия за съхранение и сушене.Четка е изработена от мек найлон, а другата Част е Направена от вкара гъба.Четка е изработена от мек найлон, а другата Част е Направена от вкара гъба.Цялата четка за зъби не причинява вреда на организма, освен това, тя е доста здрава.Списък с пакети : 1 * Стъргалка за гърба от люфы 2 в 1 Внимание : Дръж го, за да изсъхне след всяко използване.

Клиентите също го харесват..