• Ново
Kawani пролет лято цвете кръгла покривка от 60 сантиметра поле цвете лист пеперуда покривка селски старинна фермерска къща полиестер капачка декоративна до празника ?
zoom_in

Kawani пролет лято цвете кръгла покривка от 60 сантиметра поле цвете лист пеперуда покривка селски старинна фермерска къща полиестер капачка декоративна до празника вътрешен външен кухня с трапезария парти

BGN 9.60

Брой продукти
check Налично

Защитете маса от драскотини, петна и слънчевите лъчиМоля, разберете, че да се дължи на различни монитори и браузъри може да има разлика в цвета.Широко приложение : Нашите покривки са подходящи както за ежедневна употреба, така и за различни мероприятия, като например маси, кафенета, ресторанти, сватби, партита, празнични тържества, банкети и т. 【Лесно почистване】 : Течни петна можете бързо да се премахне с влажна кърпа или салфетка.Задълбочен процес на шиене се използва за да се гарантира красив външен вид и липса на насипни конци. Това придава на вашата трапеза нов външен вид и в същото време го предпазва.Достатъчно здрав, за да може да се използва повторно използване на закрито и на открито.Ферма покривки с цветя модел може да се пере в машина или на ръка, ръчно пране - най-добрият избор, без белина, с малко гладене или изобщо без нея. Това също така е идеален подарък за приятели и роднини. Универсални и стилни покривки ще отговорят на вашите нужди, както и могат да бъдат използвани и като подарък за близки и приятели за различни празници или рожден ден. 【Уникален дизайн】 : Тази красива покривка е нежна и ясен уникален многоцветен фигура на диви цветя и ярко оцветени. 【Ефективна защита】 : Нашите пролет-лято покривки за маса с цветен модел не е лесно да изчезнат, а тази полиестерен плат лесно и бързо премахва петна и течности.Това изглежда много модерно да се отразява изискан вкус на живота, ще даде на вашата трапеза нов вид, ще ви позволи да се чувстват щастливи.Тази елегантна кръгла покривка е с размер около 60 см в диаметър.Перфектна защита за вашия десктоп: Когато течности, като вода, вино, напитки, проливаются на масата, те могат да бъдат бързо се избърсва с влажна кърпа или салфетка.

-Material:
Polyester
-Shape:
Round
-Size:
60 Inch(152cm)
Exquisite craftsmanship:
Using high-definition printing, the picture is clear and beautiful.:
The fine sewing process is used to ensure a beautiful appearance and no loose threads.:
Perfectly protect your desktop::
When liquids such as water, wine, beverages spill onto the table, they can be quickly wiped off with a damp cloth or napkin.:
Widely used:
Our tablecloths are suitable for everyday use as well as for various occasions such as dining tables, cafes, restaurants, weddings, parties, holiday parties, banquets etc.It keeps your desk looking new while protecting it.:
Friendly reminder:
Product includes a 60 inch round table cloth, hand-measured and cut, there may be a 1-2 cm error.It has a pattern printed on the front and no pattern on the back.:
Please understand that there may be color difference due to different monitors and browsers.:

Клиентите също го харесват..