• Ново
Маса за лаптоп-Сгъваем малка странична Масичка, Преносим малка странична Масичка за лаптоп с чекмедже за съхранение и Подстаканником, малка странична Масичка с По?
zoom_in

Маса за лаптоп-Сгъваем малка странична Масичка, Преносим малка странична Масичка за лаптоп с чекмедже за съхранение и Подстаканником, малка странична Масичка с Поставка за лаптоп, Маса за четене, Поднос за закуска в

BGN 6.91

Брой продукти
check Налично

Портативен сгъваем бюро на колене с подстаканником - вашият перфектен изборда Удовлетвори всички ваши нужди и направете живота си удобно. [Лесна за употреба] След получаване на това плот за маса може да се използва директно, без да се налага да се събират сами.Ако вашата работа изисква сложи на лаптопа на коленете си и поработете над тях, прегърбен, в продължение на няколко часа. [Преносими и сгъваеми] -Метални крака сгъваеми, лесно да се сгъва за лесно съхранение, когато това не е необходимо. [Обмислен дизайн] - Този многофункционален компютърен се маса, оборудван с чекмедже, държач за мобилен телефон / таблет, подстаканником, които могат да осигурят удобство при използване на компютъра или четене. [Лесна за употреба] След получаване на това плот за маса може да се използва директно, без да се налага да се събират сами. [По-полезен за здравето] Ако ви е нужно дълго да работите с лаптоп, можете да използвате тази маса като подложки за коленете и го сложи на десктопа, за да се намали чувството на дискомфорт в шийните част на гръбнака и китките, причинени от продължителна работа.Незаменим аксесоар за домакинство, това е чудесен бюро на колене за деца и възрастни. [Обмислен дизайн] - Този многофункционален компютърен се маса, оборудван с чекмедже, държач за мобилен телефон / таблет, подстаканником, които могат да осигурят удобство при използване на компютъра или четене.Сгъваема маса за лаптоп на колене, лесен за переноске и много лек, така че му е много удобно да се използва в къщи или на улицата.Крака W-образна форма не се плъзгат, устойчиви и лесно раскладываются. [Универсално използване] Този масичка на колене може да служи не само като стойка за преносим компютър, но и тава за закуска в леглото, чертежным / бюро на пода, прикроватным масичка. [По-полезен за здравето] Ако ви е нужно дълго да работите с лаптоп, можете да използвате тази маса като подложки за коленете и го сложи на десктопа, за да се намали чувството на дискомфорт в шийните част на гръбнака и китките, причинени от продължителна работа.

Клиентите също го харесват..