• Ново
Червило FARMASi True Color, за грим на устни, Високо цвета на устните с увлажняющей кремообразна формула, Матово покритие, Хидратиращи, Устойчива, 0,14 грама / 4 г (поп-корал)
zoom_in

Червило FARMASi True Color, за грим на устни, Високо цвета на устните с увлажняющей кремообразна формула, Матово покритие, Хидратиращи, Устойчива, 0,14 грама / 4 г (поп-корал)

BGN 34.72

Брой продукти
check Налично

Размер на продукта 0,14 грама / 4 гСлед това прекарайте в долната ми устна.Изберете от асортимент на атрактивни нюанси, за да се получи устойчив кремав цвят, който осигурява интензивна хидратация.За по безупречен резултат, преди да нанесете червило кръгът на устните подводкой Farmasi.Крем текстура, ярки и наситени цветове!Овлажняване на устните си, той ги прави изключително сочни, благодарение на своята мека текстура, придавайки им поразителен вид. [ЗЛАТНИ ПРАВИЛА ФАРМАСИ ] В нашите рецептурах изключени съставки, нежелани за здравето ни и на планетата.В FARMASi има всичко, от което имате нужда за изграждане на всеки образ : основа, ВВ-крем, коректор и хайлайтер за създаването на добра основа, сенки за очи, моливи за вежди и очна линия за всякакъв начин, а също и средства за устни, от ефектна матово червило до естествени балсами за устни. [ЛУКСОЗЕН ЕФЕКТ от ТОПЕНЕТО И МЕКОТА ] Благодарение на уникална смес от восъци с ниска температура на топене тази червило незабавно се топи на устните си. [ ВЫСТАВЛЯЙ ГО ПОКАЗВАМ! ] Подчертайте красотата си с помощта на нашата пълна гама от средства за грим, от тонален крем, консилера и бронзатора до спирала, моливи за вежди, молив за очи, червило, руж и спирала за мигли.Червило Farmasi True Color с овлажняващи съставки, се грижи за устните и ги успокоява.Луксозни матово червило придават на устните бархатистость и подчертават вашата очарователна усмивка. • Перфектна комбинация от крем облицовки и бляскави цветове! • Лесен за нанасяне, благодарение на своята копринено гладка текстура. • Той е с приятна текстура и се нанася равномерно върху кожата на устните, като ги изглаждане, интензивно овлажняване, и като цвят.Нашите продукти не са тествани върху животни, не съдържат тежки метали, са били подложени на дерматологични тестове, не съдържат парабени и глутен.Наситени с влага формула и устойчива формула на червило помагат да се поддържа устните меки и защитени.

Клиентите също го харесват..