• Ново
LLAMN Открит Лесен портативен 16: 9 екран Прожекционен екран за пътуване Отпред и отзад Нощен Супертонкий прожекционен екран (размер: 120 см)
zoom_in

LLAMN Открит Лесен портативен 16: 9 екран Прожекционен екран за пътуване Отпред и отзад Нощен Супертонкий прожекционен екран (размер: 120 см)

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

Описание : Този прожекционен екран-чудесен избор за домашно кино, гледане на филми на открито, конференции, развлечения, игри, сватби, голф, дейности, барове, площади, дворове, коридори, сянка кукли, църкви и тХарактеристика : Материал : полиестер.Здрав и сгъваема, лесно се носи с себе си. При продължително използване не в жълто, се изтриват.Здрав и сгъваема, лесно се носи с себе си.Може да бъде железен., Може да се прилага и за гледане на филми в дома на киното, обучение в класна стая, презентации в конферентна зала, публично показване и т.Този прожекционен екран е идеален избор за гледане на филми в дома на киното, на класната стая, презентации в конферентна зала, публични прожекции и т. При продължително използване не в жълто, се изтриват. На различни дисплеях едно и също изображение може незначително да се различават. При продължително използване не в жълто, се изтриват. 2) Размерът на диагонала : 60/72/84/100/120/150 дюймов3) Съотношение на страните : 16 : 9 / (ако е необходимо 4 : 3, оставете съобщение, моля, уведомете ни) 4) Област на видимост : 5) Коефициент на усилване : 1,16) С черни рамки и люверсами (граница на около 5 см)., Може да се прилага и за гледане на филми в дома на киното, обучение в класна стая, презентации в конферентна зала, публично показване и т.Този прожекционен екран е идеален избор за гледане на филми в дома на киното, на класната стая, презентации в конферентна зала, публични прожекции и т.8) Висока яркост на бялото, 1080 P, поддръжка на 3 D проекция. Технически характеристики на : 1) Материал : полиестер.

Клиентите също го харесват..