• Ново
фасети jhongla Dental - това е горната и долната протези за временна реставрация на зъбите, фасети се използват за покриване на жълти зъби, липсващи зъби, идеални тиранти, ?
zoom_in

фасети jhongla Dental - това е горната и долната протези за временна реставрация на зъбите, фасети се използват за покриване на жълти зъби, липсващи зъби, идеални тиранти, бели

BGN 7.59

Брой продукти
check Налично

Сложи го в устата си и выдавите набухающий лепило ръчно ако имате някакви въпроси или въпроси, свързани със стоката от момента на покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.Този продукт ще ви даде нов поглед и усмивка, където и да са. 【За привлекателна усмивка】протези с винирами Instant имат приятна форма за покриване на извити, пъстри, липсващи и непълни зъбите, благодарение на което вашите зъби да изглеждат по-привлекателни; ще имате привлекателна усмивка, придающая даде повече увереност. зъби, които незабавно се усмихват, могат да определят вашата усмивка за няколко минути и да ви направи по-уверени. 【Лекота на работа и почистване на】 Намокрете ивица силикагел в гореща вода, за да му дам прозрачен цвят.Вид на стоката : Избелване тиранти * 2 чифта, включително и на горните и долните зъби Цвят : бял Подходяща възраст : нанася се преди 12 години, зъбни винир, Ние предлагаме пълно сервизно обслужване. 【Е подходяща за повечето случаи на】 Дали това е среща, интервю при кандидатстване за работа или за парти, можете да използвате този протеза, за да помогне на себе си.Екологично чисти материали, нетоксични, полезни за здравето и са безопасни за използване.За разлика от зъбни протези, те са удобни, гъвкави и са подходящи за вашите зъби.Набухший лепило успешно се формира и се втвърдяват. 【Е подходяща за повечето случаи на】 Дали това е среща, интервю при кандидатстване за работа или за парти, можете да използвате този протеза, за да помогне на себе си.Характеристики : Той е проектиран така, че да изглеждат като естествени зъби и е отлична алтернатива на скъпите брекетам. 【Е подходяща за повечето случаи на】 Дали това е среща, интервю при кандидатстване за работа или за парти, можете да използвате този протеза, за да помогне на себе си. 【Е подходяща за повечето случаи на】 Дали това е среща, интервю при кандидатстване за работа или за парти, можете да използвате този протеза, за да помогне на себе си. 【Натурален и невидим】 Продукт дарява на тези, които старомодна подвижни частични зъбни протези, красив и по-различен изглед.Този продукт ще ви даде нов поглед и усмивка, където и да са. 【Лекота на работа и почистване на】 Намокрете ивица силикагел в гореща вода, за да му дам прозрачен цвят. Променя формата на зъбните протези могат да бъдат използвани за производство на зъбни протези с нула протезиране и сменяеми протези Специални индивидуални форми могат да криви зъби, боядисване, липсващи зъби и липсващи зъби. 【Използваемост】 Нашите специално разработени скоби, специално предназначени за покриване на оригинални зъби, давайки на вашите зъби е изключително чист и бял вид, което ви позволява уверено да се усмихва.

Клиентите също го харесват..