• Ново
SXYLTNX Сгъваем Проектор Завеса Полиестер Мек Прост Завеса Сгъваем Кино Завеса Проектор за Домашно Открит Антисветовой завеса (Размер: 60 см)
zoom_in

SXYLTNX Сгъваем Проектор Завеса Полиестер Мек Прост Завеса Сгъваем Кино Завеса Проектор за Домашно Открит Антисветовой завеса (Размер: 60 см)

BGN 46.30

Брой продукти
check Налично

Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимкитеМатериал на екрана : полиестерна тъкан, Ъгъл на видимост : 160 ° Размер на черна рамка : 2,5 см Цвят : сив Опаковка в комплект : 1x прожекционен екран Бележки : 1. Да се покаже филми, спортни игри, снимки, музика, клипове, игри и т., за да направи живота си по-интересно!Или пък можете да покажете графики и данни на компанията в офиса и да споделят своите снимки, посвященными добрачному брак. лек и портативен, можете да го сгънете в малки размери и носи със себе си!. качествен киноэкран, изработени от естествена полиестерен плат. Могат да се използват професионално, романтично и практично, това е просто зависи от това, което ви трябва. екран за проектор, той ще стане най-добрият приятел на вашия проектор, откриването на нов начин за забавление. качествен киноэкран, изработени от естествена полиестерен плат.Не е нужно да се притеснявате за набръчкана или заломах, причинени разгъване на екрана. Да се покаже филми, спортни игри, снимки, музика, клипове, игри и т.Просто дръж го на закрито или на улицата, да покани семейството си или приятелите си и споделете щастлив игра. лек и портативен, можете да го сгънете в малки размери и носи със себе си!2. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно., за да направи живота си по-интересно!Или пък можете да покажете графики и данни на компанията в офиса и да споделят своите снимки, посвященными добрачному брак.

Клиентите също го харесват..