• Ново
Пролетта Раница за пране с Подсолнухом и Маргариткой, Голяма Тежкотоварни чанта за пране на дрехи за студенти, Чанта за пране на дрехи с плечевыми ремъци, Моющаяся ?
zoom_in

Пролетта Раница за пране с Подсолнухом и Маргариткой, Голяма Тежкотоварни чанта за пране на дрехи за студенти, Чанта за пране на дрехи с плечевыми ремъци, Моющаяся за пране в Апартаментния лагер, за Пътуване, Водоустойчив

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

* Можете да сложите много по-голяма чанта-раница за пране на дрехи в куфара си, когато пътувате, и я лесно да носите със себе сиПодходящ за колеж, къмпинг, идеална за съхранение на мръсни дрехи, спални чували, възглавници, детски играчки и така нататък. * Издръжлив материал, устойчива на счупвания, със здрави двойни шевове. * Ако ви трябват други модели, моля влезте в нашия магазин, ще имате по-голям избор. [Регулируема презрамка] - Широки презрамки с разумно разстояние между тях, по-удобни за носене. [Дизайн с завязками] - Дизайна на раницата, с завязками позволява бързо да се съхранява нещата.Вие търсите нещо, което да събере цялата разбросанную дрехи от стаята на вашия тийнейджър или просто средство, за да се поддържа ред в стаята си и да ги подготви за ден на миене?Много голяма раница за пране на дрехи Sinestour Spring Sunflower Daisy - отличен заместител на кошници за бельо, мусорным бакам или ведрам. [Multi] - раница с две дръжки (горната част и на страничната лента), който може да се използва като раница за пране на дрехи, пътна чанта, чанта за съхранение, подвесную количка, пътна чанта фитнес и спортна чанта за фитнес.Затегнете възел на заключване на кабел-кулиски, за да защити личния живот и да се предотврати падането на дрехи по време на транспортирането.Той е достатъчно издръжлив, за да продължи много години, добре служеше на целта. * Вътрешен джоб с цип джоб за мобилен телефон, монети или пускането на пари в брой. * Чанта-раница за пране на дрехи с регулируем здрава каишка или дръжка, което позволява безопасно да пътуват с дрехи.

Клиентите също го харесват..