• Ново
Ротационен превключвател на ATO 125A, 4 щифта, 2-позиционен Универсален Ротационен фланец ключ, сигурен и Безопасен превключвател за смяна на 125A)
zoom_in

Ротационен превключвател на ATO 125A, 4 щифта, 2-позиционен Универсален Ротационен фланец ключ, сигурен и Безопасен превключвател за смяна на 125A)

BGN 44.20

Брой продукти
check Налично

Номинално напрежение : 440 V; честота 50 Hz; Номинален термичен ток : 20 A/25 A/32 A/63 A/125 A//160 A (опция)Ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа.Клеми се произвеждат около корпуса, и тези клеми са продължение на статичен контактен елемент "Джейн".Полюс : 4 полюса; Позиция : 2 положения; Температура на околната среда : -25 ℃-40 ℃.Завъртане на превключвателя също е подобен на традиционния инкрементальному энкодеру. Ако не сте сигурни в размера или имате някакви въпроси относно продукт или услуга, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща. 2-позиционен ротационен ключ номиналния ток 125А, 4 полюс, честота 50 Hz, е идеален за силови прекъсвачи, превключватели скорост и асинхронен двигател в линии и преносни електропроводи.Статичен контактен елемент се разпределя равномерно и се поставя в тръба, в структурата на работния слой и така нататък, всеки слой е изолиран един от друг. Полюс : 4 полюса. Номинално напрежение : 440В.Има два взаимно перпендикулярни на изхода на сигнала на канал а и канал B, които могат да бъдат пряко свързани с чип за обработка на енкодер.Преминаването е цилиндричен външен вид. Номинална топлинна ток : 125А.

Rated Voltage :

Клиентите също го харесват..