• Ново
Поставка за растенията MTYLX, Поставка За Цветя, Поставка За дисплея, Ковано Желязо, полици За Съхранение на Ins Кухненски Рафтове Настолна Преграда Подвесная Полк Сте?
zoom_in

Поставка за растенията MTYLX, Поставка За Цветя, Поставка За дисплея, Ковано Желязо, полици За Съхранение на Ins Кухненски Рафтове Настолна Преграда Подвесная Полк Стенни Рафтове Поставка За растенията, 231316См, 231316См

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

Отделно, за по-лесно съхранение ♦ Продукти включват : ♦ Поставка за цветя ×1 ♦ се Продават само стойки за цветя, а останалите елементи са подпори Прост дизайн ♦ 3. ☞ фурнир нежна, показваща текстура, целия гладък след полиране, а повърхността е гладка, показваща текстура. ☞ Висококачествена стоманена рамка, на процеса на пръскане, елегантен и красив, добра чистота. ☞ запоени съединения внимателно се полира, за да се предотврати появата на ръжда и боя.☞ Ние се стремим да предоставим на всеки Клиент най-доброто преживяване за пазаруване. цвете рамка е твърда, а чугун е по-твърда и стабилна. ☞ Поставки за цветя ще Ви помогнат да спестите място, ще бъдат безопасни и устойчиви, а също и украса на вашата стая или градина. Аксесоар за удебеляване на плоча ♦ 2.♦ Име на продукта : Монтиране на багажник ♦ Материал : МДФ + стоманена рамка ♦ Стил : модерни лекота ♦ Цвят, както е показано ♦ Подходящ за сцена : хол, спалня, тераса, офис и т. цвете рамка е твърда, а чугун е по-твърда и стабилна. ☞ фурнир нежна, показваща текстура, целия гладък след полиране, а повърхността е гладка, показваща текстура. Стабилна и безопасна конструкция ♦ 5. ☞ Дебела дъска, дървен фурнир, водоустойчивост, устойчивост на надраскване и лесно за почистване.Ако Имате някакви въпроси след получаване на стоката или инсталация, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Клиентите също го харесват..