• Ново
Homoyoyo 6 бр. Закачалка-Касичка За Сушене на Бельо, Чорапи, Детски Закачалки За Бельо, Ветрозащитная Пластмасова Покривка За Дрехи, Ягоди с Капкомер, Простор За Дрехи, к?
zoom_in

Homoyoyo 6 бр. Закачалка-Касичка За Сушене на Бельо, Чорапи, Детски Закачалки За Бельо, Ветрозащитная Пластмасова Покривка За Дрехи, Ягоди с Капкомер, Простор За Дрехи, клечки за дрехи, Магазин за Хавлии

BGN 13.20

Брой продукти
check Налично

Закачалка-скоба за бельо : Нашата закачалка-стяга и закачалка за дрехи осигуряват сверхпрочную изработване на облекло от сдувания - Гъвкав и по всяко време на годината, незаменим продукт за дома, подходящ за сушене и съхранение на дрехи за дома.Сушилня за дрехи : те сигурно се определят дрехи и предпазват я от сдувания.68 Описание на стоките Простор за чорапи Тази сушилня е изработена от висококачествена пластмаса.Подвесная сушилня : Разстоянието между скоби за дрехи избран научно и разумно, а чорапи лесно да падне.Пратката включва 2 x сушилни за чорапи Особености -Материал : пластмаса -Пластмасов материал щедри и издръжлив, различна якост и конструкция, предпазва дрехите от петна от ръжда. -Цвят : розов - Широко приложение : подходящ за бельо, чорапи, връзки за обувки, кърпи, сутиени, ръкавици и така нататък.Закачалка за сушене на дрехи с по няколко скоби На тази закачалка за дрехи, можете да съхранявате различни чорапи и бельо, гащи и т.Простор за чорапи : Независимо от това дали е суха спокоен ден или ветровит, нашите скоби сигурно ще запази вашите чорапи и бельо. - Те могат да се определят надеждно дрехи и предпазват я от сдувания от вятъра.

Клиентите също го харесват..