• Ново
Котешка вратата се затвори Door Buddy и Котешки врата стопор. Регулируема една презрамка за котки, който предпазва кучето от попадане в котешката тоалетна и къщичка за ?
zoom_in

Котешка вратата се затвори Door Buddy и Котешки врата стопор. Регулируема една презрамка за котки, който предпазва кучето от попадане в котешката тоалетна и къщичка за котки. По-лесна алтернатива на врата за домашни

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

Най-накрая вратата на достъпа за котки и за интериорни врати, без излишни движения или устройство за хранене на котки, защитено от кучета, което ще се хареса на вашата коткаОпитайте днес затвори врати на замъка Door Buddy и подпорку за котки врати и сами се уверете, защо това толкова се харесва на хиляди собственици на домашни любимци.Лентата ще се огъва около врата, създаване на лесен за използване и легкодоступную капаче за кучешки врати от всяка страна на вратата. ✅ ПРОСТО - това е просто и работи!Лепило 3 М, залепен до ширина на вратата, и най-накрая, заключете куката в защелке. ✅ НЕ е ПОЗВОЛЕНО КУЧЕТА вратата се затвори, защищающая от кучета - това е най-лесният начин да оставите вратата котки открехната, а също така да създаде кутия за отпадъци, защитени от кучета. ✅ АДАПТИВНИ s регулируема каишка за врата на кучето и разход на ограничител за котки са на достъпни цени и са изработени с материали от най-високо качество.В същото време евтини фалшификати на входовете на притежателите на домашни животни изглеждат примамливи, няма нищо по-настраиваемого, трайно и ефективно от врата каишката Door Buddy за котки made in the USA за домашни любимци.За особено мотивирани кучета разположен на задната страна на вратата за по-трайно задържане.

Клиентите също го харесват..