• Ново
CZDYUF 1 бр. Закачалка за дрехи от масивно дърво, Нескользящая, Спестявайки пространство, Държач за дрехи, Дървена Закачалка за дрехи, простор за дрехи (Цвят: E, Размер: 44
zoom_in

CZDYUF 1 бр. Закачалка за дрехи от масивно дърво, Нескользящая, Спестявайки пространство, Държач за дрехи, Дървена Закачалка за дрехи, простор за дрехи (Цвят: E, Размер: 44 * 24 * 1.2 см)

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

Метален кръг на една кука, не е лесно ръжда, издържа на натоварване до 10 кг, затвори дрехи гъвкаво и удобноГолеми куки, лесно подвешиваемые, удобни за използване.U-образна прорезной нескользящий дизайн, дрехи не е толкова лесно пада.Материали от масивна дървесина, гъвкав и дебел, с гладки ръбове и ъгли, издръжлив.Големи куки, лесно подвешиваемые, удобни за използване. материал от масивно дърво, гъвкав и издръжлив, устойчив, не се деформират, не изсъхва и не се напуква.Материали от масивна дървесина, гъвкав и дебел, с гладки ръбове и ъгли, издръжлив. материал от масивно дърво, гъвкав и издръжлив, устойчив, не се деформират, не изсъхва и не се напуква.U-образна прорезной нескользящий дизайн, дрехи не е толкова лесно пада.Метален кръг на една кука, не е лесно ръжда, издържа на натоварване до 10 кг, затвори дрехи гъвкаво и удобно.

Клиентите също го харесват..