• Ново
Самозалепващи Мини Колела, Ролкови Лагери, Универсално Колело с въртене на 360 °, Лепкава Ролка за Боклук кофи, Кутия за съхранение, Дребни Мебели (Бяла - 24 бр.)
zoom_in

Самозалепващи Мини Колела, Ролкови Лагери, Универсално Колело с въртене на 360 °, Лепкава Ролка за Боклук кофи, Кутия за съхранение, Дребни Мебели (Бяла - 24 бр.)

BGN 9.49

Брой продукти
check Налично

【Широк спектър на приложение】Колела са подходящи за кошчета за боклук, кутии за съхранение, дребни мебели, преносими компютри, машини за рязане или други предмети, които трябва да бъдат по-лесно преместване 【Носеща способност на】Едно колело издържа на натоварването в 4,5 кг. 【Качеството и безопасността на】 Кухненски ролки са изработени от материал ABS.можете също така да добавите допълнителни колела.Четири колела заедно осигуряват максимална товароподемност до 18 кг.Пробиване не се изисква, и обектът не е повреден. 【Носеща способност на】Едно колело издържа на натоварването в 4,5 кг.Пробиване не се изисква, и обектът не е повреден.【свободното въртене на 360°】. 【Лесна инсталация】 само трябва да използвате самоблокирующееся устройство, което идва заедно с него.Кухненски ролки са изработени от ABS-пластмаса и неръждаема стомана, която осигурява тяхната издръжливост, бесшумность и гладкост, им е лесно да се търкаля, те са нетоксични и нямат мирис. 【свободното въртене на 360°】.Просто трябва да се придържа ролки към долната част на обекта с помощта на включените самозалепващи се ленти. 【Широк спектър на приложение】Колела са подходящи за кошчета за боклук, кутии за съхранение, дребни мебели, преносими компютри, машини за рязане или други предмети, които трябва да бъдат по-лесно преместване.Се препоръчва да се изчака 24 часа, така че приклеится по-здрава.Кухненски ролки са изработени от ABS-пластмаса и неръждаема стомана, която осигурява тяхната издръжливост, бесшумность и гладкост, им е лесно да се търкаля, те са нетоксични и нямат мирис.

Клиентите също го харесват..