• Ново
24 опаковки, 12 опаковки сатен гумени ленти за коса с карта с форма на диамант и 12 опаковки гривна с възел на любовта от розово злато, красив подарък за шаферките, пода?
zoom_in

24 опаковки, 12 опаковки сатен гумени ленти за коса с карта с форма на диамант и 12 опаковки гривна с възел на любовта от розово злато, красив подарък за шаферките, подаръци за моминско парти. (Шампанско)

BGN 0.67

Брой продукти
check Налично

Тези превръзки са изработени от сатен от тъкан с добра гъвкавост и еластичност, подходяща за лесно поставяне и отнемане на, и може добре да се грижи за вашата косаЗашеметяващ подаръци за булката, булката, шаферките, наети на булката и гостите на моминско парти, парти в душата на булката, сватбена парти, парти, парти по повод на годеж, свети Валентин, меден месец и други важни точки. ☆ 【Услуги】: Тези продукти са опаковани ръчно, ако в получения от вас продукт открита е грешка, моля, свържете се с нас навреме, и ние ще решим за вас възможно най-скоро.Това определено е най-ярък подарък за сватба, дайте го на вас и вашите приятелките си на булката. ☆【Идеален подарък 】: Нито един кокоши племето на булката не е пълна, без тези вратовръзки за коса от племето на булката и гривни от розово злато love knot. ☆【Красива превръзка на главата и гривна】 : Всяка превръзка е украсена със специална карта с диаманти и надпис от фолио от розово злато "Аз не мога да се връзвам на възел без теб".Зашеметяващ подаръци за булката, булката, шаферките, наети на булката и гостите на моминско парти, парти в душата на булката, сватбена парти, парти, парти по повод на годеж, свети Валентин, меден месец и други важни точки.☆【Ценен пакет】 : 1 бяла превръзка от неопрен за коса за булката, 11 чалми за коса цвят шампанско за шаферките, 12 гривни от розово злато с любовни възел.Тези прекрасни гривни може да се регулира по размер, и те също са много сладки изглеждат страхотно на китката.

Клиентите също го харесват..