• Ново
TEHAUX Tools 3 Комплект Дървени Занаяти За Начинаещи Пясък Инструмент за Пластмасови Полиране Разнообразни Мини Любителски Опесъчаване Машина Мат Пръчка Модел Аксесоа?
zoom_in

TEHAUX Tools 3 Комплект Дървени Занаяти За Начинаещи Пясък Инструмент за Пластмасови Полиране Разнообразни Мини Любителски Опесъчаване Машина Мат Пръчка Модел Аксесоари Абразивная Чистящая Хартия за Полиране на шкурка

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

-Размер : 15,00 X1,10 X0,60 см /5,89 X0,43 X0 шкурка за дървоАбразивная чистящая пръчка : висококачествен шлайфане материал с высокотемпературным процес, приятно усещане в ръката, гладка линия и чист външен вид.Шлайфане инструмент за любителите Това е един от най-добрите варианти за вас. - Има 10 вида полировальных пръчки с различна крупностью частици, за различни нужди на мини-wheelhead машини. Набор от шкурка.Шлайфане инструменти за полиране на дърво : Могат да се използват за груба и фина обработка, мокро и сухо полиране на пластмасови модели, авточасти и други изделия от ръчно изработени изделия.Пръчици за нанасяне на боя : Лесно се полира желаната повърхност, което позволява да се прилага в продължение на дълго време. - Различен размер на частиците, по-различен цвят, лесно се разграничи и използване на принадлежности за полиране. - Може да се използва за груба и фина обработка, мокро и сухо полиране на пластмасови модели, авточасти и други проекти с ръчно покритие с шкурка. -Материал : Зелената шкурка от силициев карбид -Цвят : Различни цветни инструменти за полиране с шкурка Информация за стоки, Инструменти за полиране с шкурка Търсите професионален набор от машини пръчки?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият набор от машини схемата трябва да отговарят на вашите нужди.

Клиентите също го харесват..