• Ново
Универсален Органайзер за детска количка Momcozy Класически черен цвят, с неплъзгащи подплата, Многофункционална чанта, Изолиран поставка за Чаши, водоустойчив, здра?
zoom_in

Универсален Органайзер за детска количка Momcozy Класически черен цвят, с неплъзгащи подплата, Многофункционална чанта, Изолиран поставка за Чаши, водоустойчив, здрав, лесен за носене, Алтернативна смяна (2 опаковки)

BGN 26.60

Брой продукти
check Налично

【Мощна съвместимост】 Регулируеми велкро подходящ за много видове колички, широка област велкро позволява регулиране на ъгъла на закрепване е необходимо.【Структуриран Органайзер за колички】 Дизайн на вътрешната многофункционален преграда, с 2 изолирани подстаканниками, много джобове, лесен за организация, кажете сбогом с разстройство, поставяйте предмети по-иерархично. 【Голям капацитет】 Осигурява достатъчно място за съхранение на всички необходими неща, като се започне с подстаканников, слотове за мобилни телефони, джобове за портфейл и на други безопасни места за най-необходимите неща.Можете да се освободите от целия органайзер с колички и да се постави го на рамото си, с помощта на приложените колани. 【Универсална чанта】 подвижен джоб за гривната, за да вземете със себе си най-необходимите неща. 【Лесна употреба и почистване】 Поръчка за броени минути, лесен за поддържане и почистване, помага да се предотврати появата на петна и улеснява отстраняването на остатъци от мръсотия.

Клиентите също го харесват..