• Ново
Смели набор от термозащитных спрейове Uniq Purple и лилаво шампоан. предназначен за светли, платина, Пепельных и Сребристо-сива коса. Изгоните жълти цветове. Не съдържа ?
zoom_in

Смели набор от термозащитных спрейове Uniq Purple и лилаво шампоан. предназначен за светли, платина, Пепельных и Сребристо-сива коса. Изгоните жълти цветове. Не съдържа парабени и сулфати. Веган и Без Насилие.

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

Лилаво термозащитный спрей : Ние комбинирахме известни пурпурни пигменти с най-термична технология, която обгръща всеки космения фоликул безтегловно, но ефективен защитен слойТази формула предпазва косата от въздействието на топлинна полагане при температура до 230 ° C / 446 ° F, свеждане до минимум на последиците от повреди и чупливост, прави косата здрава, силна и блестяща. Ние се грижим за здрави коса и здравословна околна среда.Екологично отговорна козметика : Всички продукти Bold Uniq създадени, за да изглеждат по най-добрия начин и да могат да направят избор в полза на екологично чиста козметика!Ние сме горди, че не содержим парабени и сулфати.Лилаво термозащитный спрей : Ние комбинирахме известни пурпурни пигменти с най-термична технология, която обгръща всеки космения фоликул безтегловно, но ефективен защитен слой.Този сноп прави чудеса, като неутрализира жълтите тонове, като меден оттенък със светли, платина, сива и цветни косата и защитава косата от въздействието на топлинни средства за стайлинг.Може да се използва постоянно, за да поддържа лъскав сребрист вид, или на всеки няколко измивания, за да освежите естествен цвят, който обичате!.Одобрен от PETA, не съдържа жестокост и е 100% вегетариански.И това не е всичко, нашите бутилки и буркани са изработени от пластмаса, рециклирани след консумация.Екологично отговорна козметика : Всички продукти Bold Uniq създадени, за да изглеждат по най-добрия начин и да могат да направят избор в полза на екологично чиста козметика!Ние сме горди, че не содержим парабени и сулфати.Лилаво шампоан нежно неутрализира жълтите тонове, давайки им блестящ, по-ярък цвят.Лежеше уверено : Поддържа стила и цвета, които обичате, може да се окаже трудно, меки пигменти в нашия защитен агент Purple Thermal Heat Protector работят заедно с нашите термотехнологией, постепенно тонизируя и защитата на вашите къдрици, което позволява да оформите косата си, без да се притеснявате за повишени увреждане и неговата структура по възраст.Може да се използва постоянно, за да поддържа лъскав сребрист вид, или на всеки няколко измивания, за да освежите естествен цвят, който обичате!. Ние се грижим за здрави коса и здравословна околна среда.Одобрен от PETA, не съдържа жестокост и е 100% вегетариански.Лилаво шампоан : С изключителни лилави свойства, този шампоан се бори с медностью, премахване на желтизну с вашата коса.

Клиентите също го харесват..