• Ново
BIGTREETECH Обновяване на PI TFT43 TFT LCD Дисплей DSI 800x480 за Raspberry Pi Модел на 3D принтер Контролер (3in Капацитивен сензорен екран) (105.5x67 мм)
zoom_in

BIGTREETECH Обновяване на PI TFT43 TFT LCD Дисплей DSI 800x480 за Raspberry Pi Модел на 3D принтер Контролер (3in Капацитивен сензорен екран) (105.5x67 мм)

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

Ако имате някакви въпроси относно продукта, можете ли първо да се свържете с нас?Ние ще направим всичко възможно, за да отговорим на въпроси и решаване на проблеми за вас ❤【5-акупресура докосване】Той поддържа интерфейс на дисплея Raspberry Pi DSI с капацитивен сензорен панел и поддържа 5-акупресура докосване.Вградени шипове и инсталационните стелажи позволяват заключване на Raspberry Pi, който е по-интегрирани;.Използвайте кабел за свързване на спк стартира строителни екрана на интерфейса на DSI Pi, и с дисплея може да се допрете, че просто и удобно. ❤【Лесна употреба】PI TFT43 V2. ❤【гаранция 12 месеца】благодаря ви Много за вашия избор и доверие.Внимателно се отнасяйте с телевизор, така че той да не се срине;. ❤【Широк спектър от приложения】 3-инчов капацитивен сензорен екран, специално разработен за модела Raspberry Pi.Емкостное сензорно управление, по-добра реакция при докосване, по-бързо време за реакция.Вградени шипове и инсталационните стелажи позволяват заключване на Raspberry Pi за по-голяма цялост.Ми харесва, че той се захранва директно от pi по ленточному кабел!Никакви допълнителни кабели да не пречат.Какви още изненади?.Вградени шипове и инсталационните стелажи позволяват заключване на Raspberry Pi за по-голяма цялост.Използвайте кабел за свързване на спк стартира строителни екрана на интерфейса на DSI Pi, и с дисплея може да се допрете, че просто и удобно. ❤【Лесна употреба】PI TFT43 V2. Много лесен за стартиране, много отзивчив. ❤【Широк спектър от приложения】 3-инчов капацитивен сензорен екран, специално разработен за модела Raspberry Pi.Използвайте кабел за свързване на спк стартира строителни екрана на интерфейса на DSI Pi, и с дисплея може да се допрете, че просто и удобно. ❤【5-акупресура докосване】Той поддържа интерфейс на дисплея Raspberry Pi DSI с капацитивен сензорен панел и поддържа 5-акупресура докосване.Екранът не поддържа нулева версия на raspberry pi.

Клиентите също го харесват..