• Ново
10 бр./опаковане. 3/8 Пластмасови Безопасни Гарантира Ключалката с Котешка Глава, Тока за колан, стяга за Сутиен, Котешки Нашийник, Паракорд, Тесьма, Аксесоари за Дрехи
zoom_in

10 бр./опаковане. 3/8 Пластмасови Безопасни Гарантира Ключалката с Котешка Глава, Тока за колан, стяга за Сутиен, Котешки Нашийник, Паракорд, Тесьма, Аксесоари за Дрехи (A)

BGN 2.40

Брой продукти
check Налично

Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояниеМожете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща. Елегантен дизайн пластмасови странични застежек крие неговата здравина и дълготрайност.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Размер на лентата : 3/8" (11 мм). Размер : 1-1/ 4" (33 мм) * 3/4" (17,5 мм).Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Печат на етикет за обратна доставка. Пластмасови безопасни ключалката с котешка глава 3/8 "(11 мм) за сутиен, паракорда за яката за котки Описание на продукта : Тези ключалката може да се използва за греди, колани, колан, тактически раници, тактически паракорда, походи в къмпинг, аксесоари за оцеляване при извънредни ситуации и т.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Може да се използва за много забавни работи, като корекция за дължина на каишка, закопчалката на гривната, копчета за домашни любимци, играчки, подаръци и така нататък.

Клиентите също го харесват..