• Ново
Скоба за монтиране на антени от неръждаема стомана UngSung с U-образна лети болтове за антена Ham VHF UHF CB Cellular шофьор на камион Приет ТАКА-239 3/8-24 Конектор тип Родословни N М?
zoom_in

Скоба за монтиране на антени от неръждаема стомана UngSung с U-образна лети болтове за антена Ham VHF UHF CB Cellular шофьор на камион Приет ТАКА-239 3/8-24 Конектор тип Родословни N Монтиране на антената към зажиму

BGN 8.25

Брой продукти
check Налично

Крепежный скоба е изработен от висококачествена неръждаема стомана 4Фитинги от неръждаема стомана, снабдена с U-образна лети с болтове, за да бъде монтирана с пружинни спирачни шайби и гайки.Скоба за монтиране на антена подходящ за 5/8-инчов конектори, като UHF конектор (SO-239), N-образен конектор или 3/8-24 шипове. Скоба за монтиране на антена подходящ за 5/8-инчов конектори, като вида на UHF-Female (SO-239) или тип N-Female или 3/8-24 шипове. Размерът на отвора за закрепване на вътрешната антена : 16 mm 2. Скоба за закрепване на антената бул bar от неръждаема стомана с U-образна лети болтове за антена на мобилен оператор за шофьори на камиони, приета SO-239, и антена с клъстер конектор тип N 3/8-24 1. Фитинги от неръждаема стомана и е снабдена с 2 болта U-образен тип, 4 бъде монтирана с пружинни спирачни шайби и 4 гайки.Крепежный скоба е изработен от висококачествена неръждаема стомана, достатъчно здрава, за да гарантира устойчивост на корозия при тежки метеорологични условия.Размерът на отвора за монтиране на антена на центъра : 16 мм (0,63 инча).Здрава конструкция скоба тип L от неръждаема стомана, дебелина 1,5 мм.

Клиентите също го харесват..