• Ново
Горно заключване за защита от деца - BILLROAD Горния вратата, заключване за безопасност на децата е Изработен от устойчив метал | Регулируема заключване Горния заключв?
zoom_in

Горно заключване за защита от деца - BILLROAD Горния вратата, заключване за безопасност на децата е Изработен от устойчив метал | Регулируема заключване Горния заключване за защита от деца за интериорни врати с дебелина

BGN 8.66

Брой продукти
check Налично

Заключване за детска врати улеснява живота ви, и - най-важното - осигурява сигурността на вашите малки децаТова е увереност в това , че детето ви е в безопасност !(Възрастни могат да се отвори вратата и от двете страни - това е много удобно !!). 【Вид довършителни】 : Вид тапицерия-врата горната част на замъка от неръждаема стомана. 【СПОКОЙСТВИЕ ЗА ТОВА, ЧЕ ВАШИТЕ ДЕЦА са В БЕЗОПАСНОСТ】 : Автоматично заключване на вратите не позволява на вашето дете да отвори вратата и да напусне защитена зона дома си, когато работите на закрито в кухнята или на открито на тревата. 【Здрав метал не се напуква и не се огъне, като евтините пластмасови модели】 : Детски замък Top of Door - единствената по рода си система за защита от деца top of door, изработени от висококачествени оцветен метал, а не от по-слабите пластмаса.Нашият най-горния автоматично заключване на вратите няма да позволи на вашето дете да влязат в стаята, които не са безопасни за деца.【Идеална за люлка на врати с дебелина 0,8-2 инча】 : - Нов дизайн - Регулируема горна заключване за защита от деца е подходящ за люлка на врати с дебелина 0,8-2 инча, включително вътрешни врати, външните врати и френски врати.Подходящи за врати с рычагами, дръжки и дръжки голям или уникална форма. Бутона се ЗАКРЕПВА на ВЪРХА на ВРАТИ И МНОГО ЛЕСЕН ЗА ИНСТАЛИРАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ】 : Всичко, което е необходимо, е една малка издатина, която се прикрепя към рамката на рамката.

Клиентите също го харесват..