• Ново
Играчки за пилета KAKUNM за Пилето 9 БР. - Ксилофон, за Пилета, Люлка за Пилета, Огледало за Пилета, Гъвкава Стълба за Пилета, Авоська за зеленчуци, Пилета и Подвесная Ясл?
zoom_in

Играчки за пилета KAKUNM за Пилето 9 БР. - Ксилофон, за Пилета, Люлка за Пилета, Огледало за Пилета, Гъвкава Стълба за Пилета, Авоська за зеленчуци, Пилета и Подвесная Ясла

BGN 16.03

Брой продукти
check Налично

Висококачествена авоська за зеленчуци и подвесная ясла позволяват назначени зеленчуци и плодове чиста и лъскава, което позволява на вашия домашен любимец се насладите на натурални аромати и запазване на здраветоИграчки с пилета могат да се запозная с вашия пиле с лазанием и изследвания, да отговарят на естественото желание да дъвчат и да се забавляват. ?МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ Играчки за пилета могат да публикуват, релаксиращи звуци и цветни играчки, може да ги привлече към играта, които са предназначени за това, да предостави на вашето цыпленку възможност да спортува, за да поддържа здравето и физическата си форма.Играчки за сътрудничество за пилета, които могат лесно да се привлече вниманието на вашето пиле за кратко време, за да играят и да се дъвчат. ?БЕЗОПАСНИ И ПОЛЕЗНИ Играчки за пилета, изработени от естествено дърво и метал, боядисани с растителна боя, което ще осигури здравето и сигурността на вашите пилета, и не ще им навреди. ?ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК ЗА ВАШЕТО ПИЛЕ - Ако търсите е забавно допълнение към вашия домашен играчки за сътрудничество, което би било също толкова забавно, колкото и евтино, имате късмет. ?ЗА РАЗЛИЧНИ пилета - играчки с пилета са подходящи не само за всички видове малки и средни пилета за употреба вътре и отвън пилето, но също така и за средни и големи папагали като ара, в химикалка.

Клиентите също го харесват..