• Ново
SOOTOP Преносим USB Вентилатор Батерия Акумулаторна Маточната Кърпичка Мързелив Стил Окачване на врата с Двойна Охлаждаща Циркулация на Въздуха, за Къмпинг, за Пътува?
zoom_in

SOOTOP Преносим USB Вентилатор Батерия Акумулаторна Маточната Кърпичка Мързелив Стил Окачване на врата с Двойна Охлаждаща Циркулация на Въздуха, за Къмпинг, за Пътуване, Офис, спорт, Фитнес зала

BGN 16.00

Брой продукти
check Налично

не да пречи на вашата почивка и работаЗдраво конструкция изработена от здрава пластмаса осигурява дълготрайна здравина и използване.Здраво конструкция изработена от здрава пластмаса осигурява дълготрайна здравина и използване.Лек и с модерен дизайн, не обременяющий, когато спортувате. Той ще стане ваш най-добър партньор в такова горещо лято.Можете да го сложите в джоба или чантата, да носят със себе си цялото лято, това ще бъде перфектен подарък за стилни момичета, момчета, мъже, жени и деца.Персонален вентилатор, идеален за използване на закрито и открито, той е способен да създава естествен вятър, за да ви е хладно по време на четене, спорт, чакане и пътуване.Можете да го сложите в джоба или чантата, да носят със себе си цялото лято, това ще бъде перфектен подарък за стилни момичета, момчета, мъже, жени и деца. Тя е идеална по размер и не заемат много място. Продължително натискане за 3 секунди (включване/изключване)2. Натиснете върху своята бутон, за да превключите на скорост ветра3.Спортен фен SOOTOP осигурява силен и постоянен вятър, който запазва ви разхлади. Той ще стане ваш най-добър партньор в такова горещо лято.Можете да се разхладите дома, на работа или на улицата с помощта на нашия преносим вентилатор с размер 280x190 mm. Светлинен индикатор : Работи : мигаща синя светлина за Зареждане : свети с червена светлина е Напълно заредена : свети със синя светлина батерия : мига червено Материал : ABS съдържание на Пакета : 1 спортен фен, 1 USB кабел за зареждане.Функция : Супер силен вятър, за да се охлади вас.

Type:
Mini Neck Double Fans
Built-in lithium battery :
3.7V 1200mAh
Power:
0.3W-1.2W
Power input:
DC 5V 1A
Weight:
Approx. 168g
Size:
280x190mm
Instructions:
1. Long press for 3 seconds (on/off):
2. Touch your button to cycle through the wind speed:
3. Indicator light:
Work:
blue light flashes
Charging:
red light
Fully charged:
blue light is on
Low battery:
red flashing
Material:
abs
Package list:
1 xSports Fan:
1 x USB Charging Cable:

Клиентите също го харесват..