• Ново
5D Комплекти за Диамант Живопис, Diamond Изкуство за възрастни и Деца, Начинаещи, екстремни Кръгла/Квадратна Пълна Бормашина, Диамантена Живопис на Номер Комплект Скъп?
zoom_in

5D Комплекти за Диамант Живопис, Diamond Изкуство за възрастни и Деца, Начинаещи, екстремни Кръгла/Квадратна Пълна Бормашина, Диамантена Живопис на Номер Комплект Скъпоценни Камъни Художествени Занаяти за Домашен интериор

BGN 16.46

Брой продукти
check Налично

Моля, проверете, обърнат ли таблетка с лице нагоре (30% повече диаманти, за да бъде сигурен, че можеш да се справиш с работата).Трябва да се обърне внимание на : 1.Имаме сложни автоматични производствени машини за осигуряване на еднакъв размер на диаманти. Диамантите не са годни за консумация, моля, не позволявайте на децата да играят, за да се избегнат инциденти, като проглатывание.Когато сте готови своя поделку, вие ще чувствате удовлетворение и гордост. Отворете кутията и проверете наличието на специални инструменти за диамант стенописи.Платна с размер 30х90см (diamond живопис на големия размер включва в себе си няколко комплекта инструменти).Готова тънка диамантена рисувани може да се задържи повече от 20 години.?【Аксесоари за диамант живопис В комплект】 Аксесоари за диамант живопис включват всички цветни диаманти, водоустойчив платно за рисуване, алмазную тиксо за дръжката, запечатан пакет, лепило и пластмасова тава за диаманти. ?【Подарък със собствените си ръце И декорация за дома】 диамантена живопис със собствените си ръце може да се освободите от стреса, да коригира емоции, повишаване на увереността в себе си и упорито да развият търпението, подходящ за възрастни/деца/ начинаещи. Натиснете върху диамант книга или с ръка, за да се уверите, че той е по-здрава. ?【Екологично чист платно с висока разделителна способност 】 5 D САМ диамантена художествена картина с отлично качество на щадящи околната среда платно, който е водоустойчив, с изображение с висока разделителна способност, добра консистенция и естетическо усещане.Сега можете да го използвате като декорация за осветление на вашия дом. Не слагайте, опитайте се да запазите платно непокътнати.Ако получения от вас продукт е повреден или да липсват някакви аксесоари, като например диаманти, моля, свържете се с нас по електронната поща възможно най-скоро, и ние переоформим го е безплатно за вас. Не оставяйте незавършено твърде много място на платно, ако то е оставено незавършено в продължение на дълго време, за да се предотврати унищожаването на лепило. Нанесете върху дръжката на съответната сума на диамантения лепило. 5 D диамантена живопис САМ Diamond art - най-популярното, цветно и триизмерно украса със собствените си ръце, по-лесно и красиво, отколкото бродерия на кръстат бод.

Клиентите също го харесват..