• Ново
Защитно фолио Puccy от 3 опаковки, съвместима с преносим монитор Dragon Touch S1/S1 PRO TPU Guard (Не от закалено стъкло)
zoom_in

Защитно фолио Puccy от 3 опаковки, съвместима с преносим монитор Dragon Touch S1/S1 PRO TPU Guard (Не от закалено стъкло)

BGN 8.39

Брой продукти
check Налично

Предпазва вашето устройство от твърди частици, износване, надраскване, нараняване, като падане и сблъсък Моля, не забравяйте да обърнете внимание на това, запылилась филм или не, ако има такъв, използвайте колектор на прах за отстраняване на прах преди да инсталирате. Това не се отразява в усещане за фина, мека на докосване, сензорна работа и чувствителност.Той има отлични качества за самолечение, устойчив до появата на малки драскотини по повърхността, ако тя надраска на определена дълбочина.Ако има някакъв прах, моля, използвайте колектор на прах за отстраняване на прах преди да инсталирате.Подробна информация за продукта : 1. Самовосстанавливающаяся защитно фолио с отлична поддръжка на надраскване и формуемости. Повърхността е трайно до пръстови отпечатъци маслоотталкивающее покритие, така че да можете бързо да си избърше лека кърпа. Твърдост 4 H може ефективно да се противопоставят на дневни надраскване. Въпроси, които изискват внимание : ① Моля, не докосвайте с лепило повърхността и не позволявайте на други лица да ви притеснява.② Що се отнася до инсталацията, тъй като това е много тънък филм от TPU, на скъсани детайли, може да получите на прах, да останат отпечатъци от пръсти, умре ръбове и т.

Клиентите също го харесват..