• Ново
Othmro 1 бр. Месинг Фитинг за тръба с размер на отворите глава, Съединител-адаптер за маркуч с вътрешна резба е Подходящ за тръби 1,26 , Асортимент от Фитинги за тръби, Ком?
zoom_in

Othmro 1 бр. Месинг Фитинг за тръба с размер на отворите глава, Съединител-адаптер за маркуч с вътрешна резба е Подходящ за тръби 1,26 , Асортимент от Фитинги за тръби, Комплект за Градински Тръби, Пневматична Електромагнитен

BGN 3.67

Брой продукти
check Налично

Цвят : златна ;Име на продукта : все още Мъниче;.Изключете източник на течност в тръба или за свързване и напълно освобождаване на налягането, преди да инсталирате продукта, за да се предотврати попадането на течности или на газ.Приложение : използва се главно за уплътняване на връзки и тръби. Забележка : Ние препоръчваме да носите ръкавици, за да разменяйте или винтове не поранили пръстите.Вид на главата на винта : външен шестигранник.Месинг за устойчивост на корозия, пластичност при високи температури и ниски магнитна пропускливост на Тайната все още мъниче с шестигранным задвижване за затваряне на края на тръбата или монтаж; Външна резба G за свързване с тръби с вътрешна резба.Материал : мед ;.Размер на конец : 32 мм.Широко се използва в градините на открито, перални машини, климатици, водонагревателях, складови помещения и т.Монтаж : Намотайте 5-8 обороти запечатване на лентата, външна резба или използвайте о гуменият пръстен, навинтите капачка и с помощта на гаечен ключ, за да затегнете. Материал : Това капачка за тръба в основата е изработена от месинг, с висока якост, устойчивост на корозия и висока устойчивост на топлина.

Клиентите също го харесват..