• Ново
ПРОСТО Знак АНИ Кухня Rules, Интериор на кухня в Фермерска къща, Забавна Табела За Кухня, Кухненски Хумор, Подарък За нов дом 10x16 Инча (Черен)
zoom_in

ПРОСТО Знак АНИ Кухня Rules, Интериор на кухня в Фермерска къща, Забавна Табела За Кухня, Кухненски Хумор, Подарък За нов дом 10x16 Инча (Черен)

BGN 9.96

Брой продукти
check Налично

?【РЪЧНО изработени И ръчно боядисване】 - Всяка дървена табела е изработена ръчно нас в нашата фабрика, за да се гарантира високо качество и уникални резултати 10 * 16 инча, идеален размер за кухненската стена в фермерска къща!Прекрасно допълнение към кухненски багажник.Всяко парче дърво е несъвършена - малко прост по природа и е пълен с ХАРАКТЕР, точно такъв, какъвто ние искаме да видим нашите продукти!Ние не се опитваме да се скрие тези характеристики на продукти от дърво, тъй като те правят всеки продукт е уникален и неповторим по рода си. ?【ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК】 - ще се Превърне в уникален подарък за рожден Ден, нов дом, или просто така, който ще зарадва вашите приятели или семейство. ?【ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК】 - ще се Превърне в уникален подарък за рожден Ден, нов дом, или просто така, който ще зарадва вашите приятели или семейство.Всички рамки, боядисани ръчно красива петна от тъмен орех, който е подходящ за всякакви теми, свързани с вашия дом!. ?【Перфектен размер】-Размери на знака за прибл.Предлага се в черно и бяло изглежда, и двата цвята са перфектното решение за вашата кухня!!.Всички наши означения идват с приложените извънбордов оборудване, така че те са склонни да проявяват!. ?【Перфектен размер】-Размери на знака за прибл. ?【РЪЧНО изработени И ръчно боядисване】 - Всяка дървена табела е изработена ръчно нас в нашата фабрика, за да се гарантира високо качество и уникални резултати. ?【Гаранция за 100% удовлетвореност】 - Ако по някаква причина са недоволни от табела, моля, уведомете ни и ние ще работим с вас и ще направим всичко възможно, за да се определи това.

Клиентите също го харесват..