• Ново
TeeLiy 3 mm Плосък Кабел от естествена кожа, Дантела, Плетене Ивици Кафяво за бижута, Кожа Дантела за обувки, на Декоративно-приложното изкуство (Tan_3MM_5Yards)
zoom_in

TeeLiy 3 mm Плосък Кабел от естествена кожа, Дантела, Плетене Ивици Кафяво за бижута, Кожа Дантела за обувки, на Декоративно-приложното изкуство (Tan_3MM_5Yards)

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

☎️【ОТЛИЧНО ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИТЕ】 : Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете директно с нас, нито един проблем не е твърде дребен, и нашата цел - за да сте 100% доволни от покупката сиЗа разлика от изкуствена кожа, понякога кожата на брюхе крава ще бъде малко рыхлее и якост на опън ще бъде не толкова добра.Ние се опитваме с всички сили да избират за нашите клиенти здрав, издръжлив кожа кабел на по-добра цена. ✨【Голям капацитет : дължина 】 : 5 ярда, размер : 3 mm. ☎️【ОТЛИЧНО ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИТЕ】 : Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете директно с нас, нито един проблем не е твърде дребен, и нашата цел - за да сте 100% доволни от покупката си. не изкуствена кожа.Цвят : Коричневый_1/8" Толщина_1/8" ширина_5у Long ?Шнур от естествена кожа, изработен от телешка кожа.?【Материал ПРЕМИУМ-клас】 : Висококачествен кабел от естествена телешка кожа с дебелина 3 мм. ❤️【КОНТРОЛИРАНО качество на 】 : 100% качество, контролирано ръчно, преди да бъдат пакетирани.Ние се опитваме с всички сили да избират за нашите клиенти здрав, издръжлив кожа кабел на по-добра цена.Ако това се случи, моля, свържете се с нас и ние ще се радваме да замени шнур за вас.На мястото има отслабва или тънък парцел, който шнур може да се скъса при силен натяжении. не изкуствена кожа. ✨【Голям капацитет : дължина 】 : 5 ярда, размер : 3 mm. Тази дължина ще е достатъчно, за да направи 5 чифта кожени връзки за обувки и около 20 гривни (един чифт връзки с дължина около 1 година, една гривна с дължина около 0,25 инча). ❤️【КОНТРОЛИРАНО качество на 】 : 100% качество, контролирано ръчно, преди да бъдат пакетирани. ?【Широко приложение】 : можете да Ги използвате при производството на бижута, гривни, колиета, кожени връзки за обувки, задължителни за резервиране на билети, калъфи за телефони, оборудване за ферми и спорт, труд за ножове, на декоративно-приложното шиене, шиене, плетене, бисероплетения.Този кожена каишка притежава силен растягивающим усилие и може да се използва като кожени връзки за обувки.

Клиентите също го харесват..